Megnéznétek a görbémet?
Figyelt kérdés
Nem ijesztő,ahogy csökken a hőm?(cikkcakkosság ellenére,igen,azonos időben,ébredéskor mérem :) ) [link] 2013. okt. 6. 10:18
2/6 anonim válasza:
szia!
hát tényleg elég cikk-cakkos! mikor éreztél ovut? nem lehet pontosan megmondani mikor volt ovud talán okt.2 -án! de csak ez egy tipp!lehet más mást fog mondani!
3/6 anonim válasza:
Hát, ez tényleg cikkcakkos. Én nem tippelném meg, hogy mikor volt az ovud. Nem hinném, hogy ez babás görbe, de aztán bármi lehet. Orvosnál jártál már? Vagy használsz ovu tesztet is? Én lehet, hogy megejtenék egy rutin hormontükör vizsgálatot, ha sok ilyen görbét produkálnék.
4/6 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban voltam kivizsgáláson,minden rendben van..:/
2013. okt. 6. 13:57
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon értékelhetetlen görbe.. :-(hol méred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!