Megnéznétek? Ti is látjátok a halvány csíkot? Jön végre a baba?
Az Amazon tesztet jobban látni a csikot, így feltöltve az x-epil nem olyan jó.
Élőben még picivel jobban látni, mint így fényképezés után. Az egyik x-epil tegnap előtti, a másik tegnapi, az amazon is tegnapi. Pár napot várni akarok az újra teszteléssel, de nem hagy nyugodni, hogy más is látja-e. 30-32 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 32.en
Alig érzem a hasam, nem görcsöl, nem feszeget, néha érzem, de sokkal tompábban mint amikor megszokott jönni, illetve menses előtt a 27-28.dik nap körül már pecsételő szokott lenni, és eddig az sem volt. Ezért reménykedem, hogy minket is meglátogathat a gólya, 2 év várakozás után.
Mind a kettőn ott a csík!
Gratulálok!
Vegyél egy digitális clear bluet az szepen kiírja hany hetes vagy,es nem kell csíkot keresni:-)most mar sztem a nap bármely szakaszában,nem kell reggeli vizeletnek lennie!
Köszönöm :-) Nagyon szeretném, ha babás lennék.
Amazon az 10es érzékenységű, x-epil 25, gondolom ezért lehet a csikok erőssége között különbség.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
Ápr. 2-re kaptam időpontot a nődokihoz, elég akkor mennem ugye?
Még fel sem fogtam, hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!