Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek? Ti is látjátok a...

Megnéznétek? Ti is látjátok a halvány csíkot? Jön végre a baba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az Amazon tesztet jobban látni a csikot, így feltöltve az x-epil nem olyan jó.

Élőben még picivel jobban látni, mint így fényképezés után. Az egyik x-epil tegnap előtti, a másik tegnapi, az amazon is tegnapi. Pár napot várni akarok az újra teszteléssel, de nem hagy nyugodni, hogy más is látja-e. 30-32 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 32.en

Alig érzem a hasam, nem görcsöl, nem feszeget, néha érzem, de sokkal tompábban mint amikor megszokott jönni, illetve menses előtt a 27-28.dik nap körül már pecsételő szokott lenni, és eddig az sem volt. Ezért reménykedem, hogy minket is meglátogathat a gólya, 2 év várakozás után.

2014. márc. 18. 08:20
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ez lett a mai tesztem :-)

Ezen már szépen látszik szerintem:

[link]

2014. márc. 19. 10:29
 22/43 anonim ***** válasza:

Szép pozitív teszt <3

Gratulalok!!

2014. márc. 19. 10:36
 23/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Utolsó hónapunk volt a kivizsgálás előtt. Április elejére volt időpontunk az andrológushoz, meg nekem vérvételekre, uh-ra stb...

Miután mondta a doki az utolsó peteérés követő uh után, hogy esélytelen a hónap...én már nem is gondolkodtam és reménykedtem, és erre tessék! pont ez lett a mi hónapunk! :-) köszönöm a gratulációt

2014. márc. 19. 10:39
 24/43 anonim ***** válasza:

Jaj de jó hogy nem kell menni akkor kivizsgálásokra!

Mostantól megvizsgálásra mész :))

Nagyon szép teszt, gratulálok kismami!!!

2014. márc. 19. 11:03
 25/43 A kérdező kommentje:
Rozsaszin folyasom van, bejottem a korhazba, felek nagyon.
2014. márc. 20. 07:48
 26/43 anonim ***** válasza:
Jajj ne már! :( Remélem nem lesz semmi baj! Kapsz hormonpótlást és reméljük elmúlik. Szorítok!
2014. márc. 20. 07:55
 27/43 A kérdező kommentje:

Mehszajseb miatt volt a rozsaszines folyas. Rendes volt a doki. Elkuldott most uh-ra, de mondta, hogy max petezsakot lathatnak, de lehet meg azt sem.

Megnyugdtam, hogy nem a babaval van gond. Amugy nem tudtam rola, h van mehszaj sebem.

2014. márc. 20. 08:40
 28/43 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy? Mi újság?
2014. máj. 26. 07:58
 29/43 A kérdező kommentje:

Uh alapján most fogom betölteni a 14dik hetet. Utrogestant mar nem hasznalok, par napja hagytam abba. Uh-n mozog sokat a kis dragasagom.

Viszont a down kor kockázattal megijesztettek. 1:200hoz lett, es javasoltak vérvételre tesztet (195ezer) vagy magzatvíz mintavetelt. Kicsit aggódom, de pozitívan állok hozza, hogy az én dragamnak nem lehet baja.

Kedves, hogy erdekoldtel .

Mar vettem par apróságot neki 😊

2014. máj. 26. 11:03
 30/43 anonim ***** válasza:
Nekem anno azt mondták hogy az UH a legfontosabb, a tarkóredő és az orrcsont. Ha ezek jók, akkor nagy baj nem lehet. Könnyű azt írni hogy ne idegeskedj, de nincs jobb ötletem, én is végigparáztam az első terhességemet mert még 22 hetesen is genetikai tanácsadásra küldtek, mondván hogy down-os lehet (meg sem nézték az integrált teszt eredményét!! csak az AFP-t), de a genetikai tanácsadáson csak UH van, és az a mérvadó. Egyébként semmi baja nem lett egyik gyerekemnek sem, csak az orvosok szeretnek ijesztgetni hogy menj el minél több vizsgálatra, végülis ebből élnek. Szerintem minden rendben lesz, de azért drukkolok is, főleg hogy kibírd idegeskedés nélkül.
2014. máj. 26. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!