Húha, lehet, h bajt csináltam? Utrogestan abbahagyása miatt akkor is megjön, ha esetleg összejött a baba?
első alkalom, h utrot használtam, doki írta fel, de én javasoltam neki, mert annyi pms tünetem volt ált. meg mindenféle bajom van (pco, IR, ciszták, peteérés hiány, TSH magas és főleg, h évek óta nem jön a baba) amik arra utalnak - ahogy utánaolvastam sok helyen - hogy progi hiányom van. Jobb is lett ehóban a pms, csak a cicik fájtak nagyon. a dokim ugyan at mondta, h sedjem, míg meg nem jön, de én 27 napon sedtem be ucsóra, mert másnap reggel volt kis halvány barna egyseri folyásom, amire at hittem, h meg fog jönni. Ma van a 30.nap, de még semmi, illetve megint volt reggel ilyen nagyon halovány folyás, azóta zéró, viszont a hasam görcsölget, mintha mindjárt megjönne, a hőm is elég alacsony. De most megijedtem, hogy ha volt is vmi most tuti elmegy, mert abbahagytam. mindenhol at olvasom, h csak nega teszt esetén kell abbahagyni. Nekem 27nap nega volt, azóta nem néztem.. mostanában 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. ja és napi 2x1et nyomtam. légyszi nyugtassatok meg, h ugye nem csináltam bajt..
olyan cikinek érem ezzel felhívni a dokit..
4es vagyok
És én csak azután kezdtem szedni, h pozit teszteltem és az már jóval egy hét után volt, h meg kellett volna jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!