Hőmérőzés:ha eddig fennmaradt akkor reményykedhetek h összejött?
Figyelt kérdés
3.ára nem várom.2014. febr. 26. 10:07
4/21 anonim válasza:
De miért 3.ára nem várod? Nem előbb kellene,h megjöjjön?
5/21 A kérdező kommentje:
azért mert 34 naposak a ciklusaim.35.napra szokott megjönni.
2014. febr. 26. 13:32
6/21 anonim válasza:
Nagyon szép görbe! A hirtelen hőleesés, illetve emelkedés nem lehet, hogy a beágyazódás volt?
7/21 A kérdező kommentje:
ezt én is szeretném tudni h az az volt e :) mindenesetre remélem :)mivel a 9.dpo volt akkor,lehetett az. hétfőn nagyon megduzzadtak a melleim,azota is fájdogálnak de nem annyira mint azon az egy napon és nem olyan kemény.dehát ez nem tuti tünet,sajnos.már egy éve csalodok,mégis Bizok!!! :):):)
2014. febr. 26. 22:44
9/21 anonim válasza:
6-dik vagyok. Hű, még mindig szép a görbéd! Majd mindenképpen írd meg, hogy mi újság. Én biztos tesztelnék a helyedben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!