Kislányunk elmúlt két éves tervezzük az új babát, ő nagyon gyorsan összejött 3 hónapra miután eldöntöttük hogy jöjjön a baba. Volt már valaki ilyen helyzetbe és a második baba is ilyen gyorsan összejött?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 13:15
1/10 anonim válasza:
Szia! Nálunk az első baba (kislányom) szuper gyorsan összejött.A másodikra (kisfiam) egy évet kellett várni mire pozitív lett a teszt!
2/10 anonim válasza:
Nálunk az első baba másfél hónap alatt jött össze. Úgy terveztük, hogy két év lesz közöttük. Viszont a második gyerkőc hat hónap után sikerült. Tudom, hogy ez még mindig nem olyan hosszú idő, de én már kezdtem aggódni, mert elsőre annyira könnyen ment. Most vagyok félidős terhes, az első gyerek 26 hónapos lesz a kicsi születésekor.
3/10 anonim válasza:
Huuu..hát ez szerintem nagyon változó..lányom védekezés mellett csúszott be. A kistesóra 11 hónapot vártunk.
Lehet, hogy nektek az eső próbálkozós hónapban összejön a kis tesó...szerintem ezt tényleg nem lehet tudni:)
4/10 anonim válasza:
Az első a 2. hónapban összejött, a másodikra pedig már több mint egy éve várunk...És azt mondják, hogy nincs semmi bajunk, egyszerűen csak nem akar jönni.
5/10 anonim válasza:
Mind a kettő a második hónapban jött össze. Szerintem ez csak a szerencsén múlik.
6/10 JnéHN válasza:
Nekünk mind a kettő az első hónapban összejött.
7/10 anonim válasza:
Az első lányunk a 3. hónapban megfogant, a 2. lányunk az 5. hónapban. 2 év 3 hónap van a két lány között.
8/10 anonim válasza:
Igen, az én kisfiam is 3,5 hónap alatt "összejött". :) Bár nem gondoltam, hogy ilyen hamar sikerül, mert összevissza ciklusaim voltak szülés előtt mindig. Terveztük mi is. Én nem szeretnék mégegy babát, a párom meg igen, úgyhogy itt lehet kis gondok lesznek.. De nektek minden jót hozzá!:)
9/10 anonim válasza:
Mindhárom gyerekünk az első hónapban összejött! 2 év van mindhárom között. Nem is próbálkoztunk pedig! Ez a titok! Ne a gyerekgyártás miatt szexeljetek hanem spontán élvezetből!
10/10 anonim válasza:
Kedves utolsó. Nagyon örülök, hogy nálatok mindig elsőre összejött, de megkérdeznélek, hogy vajon elkezdenél-e egy kicsit is ezen kattogni, aggódni, ha mondjuk már a 6. sikertelen hónapnál tartanál vagy akkor is még azt mondanád, hogy áááá, csak szexelni kell élvezetből és mondjuk nem is figyelni a termékeny napokat? Mondjuk mi is úgy 5-6 hónapig nem gyerekgyártásból szexeltünk, csak élveztük egymást, aztán ahogy múlnak a hónapok és nem jön a baba, akkor azért már egy kicsit kezd az ember praktikákat bevetni, mert az akármikor szex már nem elég... Mi egy év sikertelenségnél tartunk, egy vetéléssel a hátam mögött. Úgyhogy kérlek, ez a tanácsod egy kicsit bántó azokra nézve, akik már több hónapja vagy akár évek óta próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!