Lehet hogy összejött a baba? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jan 14,én jött meg és elmult 19.én
22.én és tegnap azaz 26.án is együtt voltunk a párommal meg még remélem ma is sikerül együtt lennünk!
Akkor sikerülhet a baby??
Köszönöm
2014. jan. 27. 15:05
2/6 A kérdező kommentje:
És mitől csak 20%???
Mikor a gép jan 24 től 28 ig irja a teherbeesés intervallumát?!
2014. jan. 27. 16:54
3/6 anonim válasza:
Attól, hogy együtt vagytok a megfelelő időpontban még nem biztos hogy terhes leszel, mert akkor én már másfél éve teherbe estem volna...
4/6 anonim válasza:
Szia! Én jelenleg 50-50% esélyt adnék erre, vagy igen, vagy nem... Az, hogy mit ír a gép teljesen mindegy, mert mi nem gépek vagyunk. :) Vezetned kellene a hőgörbédet, az többet elárulna arról mikor kell időzíteni az együttléteket. Azért azt látatlanban is elárulom, hogy a termékeny időszakban érdemes 2 naponta együtt lenni, persze ez sem garantál semmit. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy sikerülhet. De! Az ovulációs kalkulátorok nekem mindig akkorra mondják a peteérést, amikor nincs is! A ciklus.hu is másik napra jelzi, de én a testem jelzéseiből tudom, hogy nem is akkor van, amikor a gép mondja. Szóval ebben én nem bíznék a helyedben 100 százalékosan. Az valóban igaz, h a ciklus közepén vagyunk a legtermékenyebbek, legtöbbünknél így van, és ekkor érdemes többször együtt lenni (nem többet napi egynél). És azért csak 25-30 százalék, mert ha két teljesen egészséges ember éppen jókor van együtt, akkor is csak ennyi esély van a teherbeesésre. Sajnos. ha enm így lenne, akkor már egy éve terhes lehetnék. Merthogy mi is jókor vagyunk együtt és egészségesek is vagyunk.
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval 22,én és 26 ill 27 is együtt voltunk hál istennek!!
És ebből 26-án nagyon nyúlós nyákom!!
Hu remélem sikerült
2014. jan. 28. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!