Szerintetek most összejött?
Szia! Te febr. 9-ére gondolsz? Vagy január 9? Mert ha február 9,akkor nagy valószínűséggel nem volt peteérésed, hisz már a ciklusod végén jártál, ha meg mégis, akkor is kb 1 hét kell a beágyazódáshoz... (tüneteid így nem lehetnek még)
Ha jan. 9, és ha abból esetleg baba lenne, akkor meg már a tesztnek rég ki kellett volna mutatnia...
A jan 25, 29 inkább esélyesebb...
Sok sikert!
én a 29-ei együttlétből várnék babát, ha mostanában kéne megjönnie. Ha véletlen kései peteérésed volt mondjuk 9.én, akkor a folyás nem nagyon stimmel, meg a tünetek sem...
Ha nem jön meg holnap sem, akkor szerintem próbálkozz egy teszttel!
5ös vagyok!
Én - remélem senki nem hurrog le - , de esküszöm, hogy mikor együtt voltunk a férjemmel, mondtam neki, hogy na most biztos, hogy sikerült és 2 hét múlva pozitív lett a tesztem :)
Persze lehet csak véletlen egybeesés, meg természetesen semmi tünetem nem volt még egy darabig, de valahogy a női megérzésem megsúgta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!