Szerintetek most összejött?
Hmm, érdekes a kérdésed. Én novemberben meg voltam győződve róla, hogy állapotos lettem, még teszteltem is, mert nagyon gyengén indult a mensim, de nem volt terhesség. Viszont a következő hónapban épp elcsíptük a peteérés előtti estét sztem, és most 10 hetes kismami vagyok. Akkor is nagyon bíztam benne, sőt hittem is, de nem akartam már annyira beleélni magam.
Ha esetleg a 3-a jön még szóba, akkor a mai barnás folyás akár utalhat beágyazódásra is, de akkor viszont még pár napot várhatsz a teszteléssel, mert még nem valószínű, hogy kimutatja. Persze ez csak akkor igaz, ha nem folytatódik.
Drukkolok mindenképp :)
Igen, a peteérés környékén (is) voltunk együtt... (hüvelyi folyásból tudtam,+abban a hónapban kezdtem vezetni a hőmet) és az ultrahang és a vérvétel is azt mutatja, hogy tényleg azon a napon foganhatott a picurkánk, amelyik nap mondtam a férjemnek, hogy sikerült :)
megy a drukk :)
Megy a későbbiekben is a drukk!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!