Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek most összejött?

Eufrozi kérdése:

Szerintetek most összejött?

Figyelt kérdés
9.én voltam együtt a férjemmel,ma kellett volna megjönnie,de eddig semmi.Viszont premensis tüneteim vannak,mellfeszülés,hasfájás,idegesség.Ma 2 óra fele tejeskávé színű folyásom volt.Szerintetek azért van esély?

2014. febr. 12. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hmm, érdekes a kérdésed. Én novemberben meg voltam győződve róla, hogy állapotos lettem, még teszteltem is, mert nagyon gyengén indult a mensim, de nem volt terhesség. Viszont a következő hónapban épp elcsíptük a peteérés előtti estét sztem, és most 10 hetes kismami vagyok. Akkor is nagyon bíztam benne, sőt hittem is, de nem akartam már annyira beleélni magam.

Ha esetleg a 3-a jön még szóba, akkor a mai barnás folyás akár utalhat beágyazódásra is, de akkor viszont még pár napot várhatsz a teszteléssel, mert még nem valószínű, hogy kimutatja. Persze ez csak akkor igaz, ha nem folytatódik.

Drukkolok mindenképp :)

2014. febr. 12. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, a peteérés környékén (is) voltunk együtt... (hüvelyi folyásból tudtam,+abban a hónapban kezdtem vezetni a hőmet) és az ultrahang és a vérvétel is azt mutatja, hogy tényleg azon a napon foganhatott a picurkánk, amelyik nap mondtam a férjemnek, hogy sikerült :)

megy a drukk :)

2014. febr. 12. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:
5ös voltam :)
2014. febr. 12. 22:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a hozzászólásokat!:)
2014. febr. 13. 05:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Reggel még sötétebb barnázás jött,így szerintem meg fog jönni.Ez van:)Még fiatal vagyok,csak össze jön egyszer:)
2014. febr. 13. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi újság van kedves kérdező? tesztet nem csináltál?
2014. febr. 14. 07:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésedet, de ma megjött.majd legközelebb ;-)
2014. febr. 14. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Megy a későbbiekben is a drukk!

Minden jót!

2014. febr. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!