Használt valaki Utrogestan Kúpot, befolyásolja a mensit? Valyon késlelteti vagy összejött a baba.
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 18:56
1/5 anonim válasza:
az utrogestan csak az "összejött" babának segít,hogy helyén is maradjon.én szedtem,és megmaradt.mensihez köze nincs.ha megjött,akkor a babát sem tartotta meg,kiürült a vérzéssel.( hacsak nem marad meg terhesség alatt is a mensi,nem ritka jelenség)
2/5 anonim válasza:
ÉN Duphaston szedek/ugyanazt tartalmazza-én úgy tudom/.Nem késlelteti a menzit,sott meghozza.Nekem pcos van-rendszertelen volt a menzim-3havonta járt csak! Ettol viszonylag beállt 30-32 napra.Duphaston-t fél évig kellett szednem,most kaptam mellé clostyt.Persze amíg csak a Duphaston-t szedtem,addig is próbálkoztunk a babával.Nekem akkor azt mondta az orvos,ha befejezem a gyógyszert és 2héten belul nincs menzi akkor sikerult a baba. ....sajnos nem sikerult:o( Most nagyon bízok a Duphaston és closty duoban!!!!!
3/5 anonim válasza:
Nekem akkor kellett ezt szednem amikor 7 hetesen véreztem, de sajna nem mentette meg a babát. Amúgy te miért szeded? A kérdésedből itélve nem vagy terhes. Még:)
4/5 A kérdező kommentje:
Insemet csináltak és aggaszt,h befosásolja a mensit a kúp.Amúgy négy napja késik,remélem nem hiába!Köszönöm a válszokat!
2008. dec. 27. 17:30
5/5 anonim válasza:
Nekem is inszemem volt. A dokim azt mondta, hogy másnap reggeltől szedjek 2*2-t naponta. 2 hét múlva teszteljek, ha negatív azonnal álljak le vele, és meg is fog jönni, de ha pozitív, folytassam. Én úgy értelmeztem, hogy addig nem jönn meg, amíg szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!