Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Húha, lehet, h bajt csináltam?...

Húha, lehet, h bajt csináltam? Utrogestan abbahagyása miatt akkor is megjön, ha esetleg összejött a baba?

Figyelt kérdés

első alkalom, h utrot használtam, doki írta fel, de én javasoltam neki, mert annyi pms tünetem volt ált. meg mindenféle bajom van (pco, IR, ciszták, peteérés hiány, TSH magas és főleg, h évek óta nem jön a baba) amik arra utalnak - ahogy utánaolvastam sok helyen - hogy progi hiányom van. Jobb is lett ehóban a pms, csak a cicik fájtak nagyon. a dokim ugyan at mondta, h sedjem, míg meg nem jön, de én 27 napon sedtem be ucsóra, mert másnap reggel volt kis halvány barna egyseri folyásom, amire at hittem, h meg fog jönni. Ma van a 30.nap, de még semmi, illetve megint volt reggel ilyen nagyon halovány folyás, azóta zéró, viszont a hasam görcsölget, mintha mindjárt megjönne, a hőm is elég alacsony. De most megijedtem, hogy ha volt is vmi most tuti elmegy, mert abbahagytam. mindenhol at olvasom, h csak nega teszt esetén kell abbahagyni. Nekem 27nap nega volt, azóta nem néztem.. mostanában 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. ja és napi 2x1et nyomtam. légyszi nyugtassatok meg, h ugye nem csináltam bajt..

olyan cikinek érem ezzel felhívni a dokit..

#baba #abbahagyás #halvány barnázás
2014. márc. 17. 16:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ne hagyjatok magamra, aóta is tákön ülök, h megjön-e de csak naon kevés egész halvány nem is tudom milyen sínű, kb bézs barack rósasín a tisztaságin, köben most kevésbé görcsöl, néha tök el is múlik. Úristen, mi van, ha ez mégsem a mensi jele? légyszi írjatok tapasztalatokat vagy ha vki tud erről olyat, amiből okosabb leszek. tegyek be már most utrot este? vagy inkább mensi lesz, csak ilyen nyögve nyelősen kezdi? (3 napja szórakozik..illetve csak 3 nappal eelőtt meg ma)
2014. márc. 17. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tudsz most csinálni egy tesztet? Az már biztos kimutatná és ha pozitív, akkor használnám tovább, ha negatív, akkor nem.
2014. márc. 17. 18:38
 13/22 A kérdező kommentje:
hát van itthon tesztem, de holnap reggelnél előbb ellőni, nem tom van-e értelme, mert ha negatív akkor sem nyugszom meg, hiszen mégsem reggeli elsőből van.. mondjuk ha esetleg pozi lenne, na akkor más a helyet, de ennyi év után hogy őszinte legyek ezt egyszerűen nem tudom elképzelni se.. sajnos. túl sok 1 csíkosat láttam már. de akkor legalább biztos akarok lenni a eredményben. amúgy bocsi de te most ki vagy, most kapcsolódtál be, vagy írtál korábban is, ne hari cask így, névtelenül olyan nehé követni 8tom és névtelenül vagyok, de csak aért mert olyan égőnek érzem magam, h ennyit parázom.
2014. márc. 17. 20:35
 14/22 anonim ***** válasza:

En most írok neked eloszor!

Szerintem próbálj megnyugodni reggelig!

En valószínűleg tartom h nem vagy terhes,es mivel elhagytad az utrot kezd megjonni a vérzésed!

En is szedtem,igy volt velem is.

Ha középidoben volt peteresed,es fogant a baba,a teszt mar szerintem mutatta volna(nekem mindhárom gyerekemet a nem várt napján kimutatta)

Ha baba lenne sem történik semmi,mert par napot kihagysz.Ha a reggeli teszted negatív akkor nincs baba,ha pozitív igen es használd tovább a gyógyszert!

Sok sikert!

2014. márc. 17. 21:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves ucsó! köszi a megnyugtatást, kb u.erre jutottam én is, meg vmit a jóistenre is bízni kell, szóval reggelre eldől,vagy ha megjön vagy a teszt szt. Én csak attól ijedtem be, hogy nehogy mint a fogamz.gátlónál megvonásos vérzésem legyen mert abbahagytam..köszi és azért írjatok légysi, reggel meg írom a eredményt, ha érdekel vkit vagy másnak tanulságnak.
2014. márc. 18. 00:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2014. márc. 18. 07:37
 17/22 anonim ***** válasza:
mai teszt?
2014. márc. 18. 08:59
 18/22 A kérdező kommentje:
megspóroltam magamnak egy tesztet, reggelre megjött rendesen. úgy látszik az utro kitolja a mensit. 27.cn-on szedtem be az ucsót és ma a 31.cn reggelén jött csak meg.ennyit még soha nem k nekem, csak a progi miatt lehet. csak azért írom le ilyen részletesen, hogy akinek hasonló kérdése lesz, hátha ebből kiokosodik (olyan rossz mikor végig olvasok 3 oldalon át 1 topikot és nem derül ki mi lett)szóval köszi mindenkinek aki írt és támogatott, de sajnos csak a szokásos piroska. hát hogy most hogyan tovább, azt már tényleg nem tudom, mert 2closti kúra és másfél év merckformin szedés+diéta után, még mi a fenét tehetnék, amitől itt vmi lesz?ezt a clostit se lehet állandóan szedni, anélkül meg stem csak elvétve van peteérésem és nem olyan a dokim,h uh-on nézegetne folyton. pedig jó doki, megbízom benne, csak vhogy optimistább mint én én már el se tudom képelni, h valaha lássak egy saját 2 csíkos tesztet.na jó nem panaszkodom tovább, ez egy új ciklus első napja és gyönyörűen süt a nap, szóval szép napot mindannyiunknak!
2014. márc. 18. 09:10
 19/22 anonim ***** válasza:
a TSH-d rendben van? mert nekünk is igy volt, 2,5-3-as TSH és másfél év kellett mire lement 2-re és most babás lettem...
2014. márc. 18. 15:55
 20/22 A kérdező kommentje:
hát nincs, nekem 3,5 körüli, de csak negyed tabit szedek eutiroxból (50mg negyede=nap) ami kb semmi sztem, de az endoki szt ez se indokolt és a nődokim szt is rendben van ez az érték, nem ezen múlik, bár ő írta fel a gyogyót rá, de szte már azt is abbahagyhatom, nem igazán tom miért. És mikor lement a tshd jött egyből a baba? és a progi szintet is befolyásolja az? amúgy ha már írok elmondom, hátha vki tud erre okosat, elég undi lesz, de ki tudja, tán fontos. szóval olyan nagy szövetdb-ok jöttek a mensivel, hogy néha megijedtem. Ez azt jelenti, h extrán megvastagodott a nyálkahártyám, és az ürül? ez normális? meg a cicim is lassabban is apad mint szokott, pedig már pár napja megvan. Nem tudom, de nekem gyanús, h nem akart-e itt vmi megtapadni, amit jól elb..tam azzal, h abbahagytam az utrot. elég nagyot sírtam is emiatt, de mostmár ez van.
2014. márc. 21. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!