Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Húha, lehet, h bajt csináltam?...

Húha, lehet, h bajt csináltam? Utrogestan abbahagyása miatt akkor is megjön, ha esetleg összejött a baba?

Figyelt kérdés

első alkalom, h utrot használtam, doki írta fel, de én javasoltam neki, mert annyi pms tünetem volt ált. meg mindenféle bajom van (pco, IR, ciszták, peteérés hiány, TSH magas és főleg, h évek óta nem jön a baba) amik arra utalnak - ahogy utánaolvastam sok helyen - hogy progi hiányom van. Jobb is lett ehóban a pms, csak a cicik fájtak nagyon. a dokim ugyan at mondta, h sedjem, míg meg nem jön, de én 27 napon sedtem be ucsóra, mert másnap reggel volt kis halvány barna egyseri folyásom, amire at hittem, h meg fog jönni. Ma van a 30.nap, de még semmi, illetve megint volt reggel ilyen nagyon halovány folyás, azóta zéró, viszont a hasam görcsölget, mintha mindjárt megjönne, a hőm is elég alacsony. De most megijedtem, hogy ha volt is vmi most tuti elmegy, mert abbahagytam. mindenhol at olvasom, h csak nega teszt esetén kell abbahagyni. Nekem 27nap nega volt, azóta nem néztem.. mostanában 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. ja és napi 2x1et nyomtam. légyszi nyugtassatok meg, h ugye nem csináltam bajt..

olyan cikinek érem ezzel felhívni a dokit..

#baba #abbahagyás #halvány barnázás
2014. márc. 17. 16:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
én kérdeztem a tsh-d:az a baj hogy ilyen magas tsh-val már eleve nagy az esély a vetélésre, és igen, a progeszteronom is alacsonyabb a kelleténél, januárban ezért volt missed ab-om...most a mensi előtt 2 nappal pozit teszteltem és el is kezdtem szedni az utrot, most vagyok 7 hetes, tegnap voltunk dokinál, van szívverés, minden rendben...megérte várni...nekem a dokim jódpótlást irt ki, szedtem jódtablettát meg sósabban étkeztem, szedtem E-vitamint meg folsavat, illetve 3-4 hónapig kúra szerűen szednem kellett Szelént, ez a tiroxin helyett van, mert enyhe alulműködésnél még ez is használhat, és nekem használt is, ja meg omega 3 is fontos...férjem csak nevetett hogy egy marék vitamint toltam be minden nap mint egy vénasszony:) de bejött, most utrot használok hüvelyben napi 2x2...ja mi németben élünk és a német orvosom sok mindent jobban tud mint az otthoni dokik, itt a természetes gyógyitásra, homeopátiára koncentrálnak elsősorban, meg nem a tüneti kezelésre, hanem az okok keresésére...szerintem menj el egy másik endokrinológushoz(magánba) és hátha tud valami okosabbat javasolni, addig is vitaminokat szedd:E-vitamin, folsav, Omega3.remélem segitettem:)
2014. márc. 21. 16:45
 22/22 A kérdező kommentje:
Mi az hogy! Nagyon is hogy segítettél. Először is műr értem miért szedet velem a dokinénim annyi vitamint (nekem is E, meg sok D és C, plusz sötét színű zségek, gyümiket javasolt). De sztem nálunk elég nehéz megoldani, h 2 szakorvos véleménye alapján gyógyuljon az ember, mert tuti mást mondanak plusz még sértődés is lehet belőle, meg én nem tom eldönteni melyiknek miben van igaza vagy téved. Szal asszem inkább elmondom ezt a nődokimnak, ő elég jó fej és körültekintő, simán érteni fogja sztem. Mégegyszer köszi! És hát bocs hogy nem ezzel kezdtem, de nagyon örülök, h mindezt úgy mondod, h ott a pocidban egy kisbaba, de jó lehet! lesz? hm. főleg ott kint megvan hozzá a háttér is.. köszi hogy írtál!
2014. márc. 21. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!