Megnéznétek a tesztem? Lehet belőle baba?
Miből gondolod kérdező? Milyen tüneteid vannak?
2015. jan. 3. 17:56
jaj ez nagyon nem jó....kívánom, hogy várj babát mert tudom mit érzel....de legyél óvatosabb, nagyon paffra tudja tenni az embert lelkileg...én 42 éves vagyok ( 33-34 válaszoló) két vetéléssel....az utóbbi ugye most volt decemberben...tudom nagyon bele lehet zuhanni ha az ember nagyon várja és mégsem...gondolj bele pozi teszt után ....szóóval nem könnyű kivonni magunkat....de ne éld bele ennyire magad...mert nagyon nagyon tud fájni ha mégsem :(
2015. jan. 3. 18:44
Kerdezo! En 9-en voltam egyutt ferjemmel akkor ciklus kozepen. 23-kor kellett volna megjönnie, 19-en pozitiv lett a tesztem 3000 ft os clearblue kijelzos erzekeny tesztet. Nemvart elott 4 nappal. De sajnos csak 24 óráig mutatta. Így a nemvárt napján csináltam másikat, ami egyertelmu 2 csikos volt. Sajnalom de sztem ne éld bele magad most :-( de nagyon szorítok neked ! Lényeg hogy ne görcsölj rá nagyon! Menjetek el egyszerre és már a gyertyaállásban, és szedjel elevit tablettát nekünk így jött össze
2015. jan. 3. 20:00
Nekem 14 nap késéssel lett pozitiv a tesztem, Úgyhogy még lehet baba a dologba.
2015. jan. 3. 20:13
45/75 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Nem gorcsolok ra mar van ket gyermekem csak most tudom valamiert, hogy baba lesz..
Felkeszulok mindenre nem vagyom annyira harmadik babara de ha jon akkor nagyon boldog leszek ha nem akkor ezt is elfogadom.
Nem terveztunk harmadik babat igy nem szedek semmi vitamint...
A homet csak ket honapja merem mert volt ket cisztam es kivancsi voltam van e peteeresem vagy hogy milyen a ciklusom..
Szoval nem leszek ketsegbeesve csak egyszeruen erzem ezt es ezert vagyok izgatott:)
46/75 A kérdező kommentje:
Kedves 42-es valaszolo nagyon sajnalom, hogy igy alakult neked...:(
43 es 44-es valaszolo nektek gratulalok es boldog babavarast!:)
47/75 A kérdező kommentje:
Jo reggelt:)
A mai tesztem..:) ez mar pozi lesz..:)
Koszonom a drukkolast
[link]
Sziasztok!
Én már a nemvárt 3.napján járok, és még mindig nem jött meg, pedig szinte mindig szabályos a ciklusom (28-29 nap)
Előző hónap 4-én bújtunk össze, utána másnap megjött, de nagyon rövid volt. Aztán nagyon beleéltem magam, sőt lehetséges hogy szimuláltam pár terhességi tünetet (ételektől borzongás, fáradékonyság, hasfájás ovu környékén)
Most pedig csináltam egy tesztet, negatív :(
Ugye ilyenkor már tuti biztos ki kéne mutatnia? (kb. 17 napja volt ovum) :(
Kérdezőnek drukkolok!!
2015. jan. 4. 09:44
49/75 A kérdező kommentje:
Kedves utolso sajnalom:( viszont volt itt aki azt irta 14 napot kesett neki es utana lett pozi a tesztje!
Remelem neked is valami hasonlo lehet!
Szia kerdezö! Nekem ugyanilyen lett penteken a halvany pozim. Ma is csinaltam reggel egy masik fajta tesztet, az nagyon halvany lett, de latni a masodik csikot. Drukkolok nagyon. Tesztelsz meg? En ma vagyok a ciklus 27. napjan. eddig 25, 24, 27, 29, 25 es 27 napra jott meg. Most bizom benne, hogy a halvany pozi teszt utan nem fog megjonni. Mini enyhe fajdalom van ott alul, de inkabb olyan erzes, mintha nagyobb lenne a mehem. Kicsit nyom vagy mi... Nalad mizu? Ezenkivul a cicibimbim is erzekeny. Mintha ki lenne dörzsölve. Jaaa, es rettenetesen bizonytalan es ideges vagyok.. a halvany pozik miatt.
2015. jan. 4. 14:04
Kapcsolódó kérdések: