Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Lehet...

Megnéznétek a tesztem? Lehet belőle baba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 30. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Holnap leszek a 30. napon. Eddig majus ota 30 volt a leghosszabb ciklus, de atlagban 26-27 naposak. Szoval vehetjük kesesnek is, meg nem is :)
2015. jan. 6. 21:10
 62/75 anonim ***** válasza:
Viszont az a fura, hogy a tüneteim enyhültek. A cicim mondjuk faj, föleg a bimbim erzekeny, es olyan apro nyomast is erzek meg alul, de mar enyhebb. Libidom sincs az egekben, mint a mult heten. Neha, enyhe mindjart megjön erzes. Mensi elött mar görcsölni szoktam. Almossag van, de tegnap keveset aludtam, lehet azert. Ejjel meg hiaba vagyok almos, nem tudok aludni. Jo lenne belelatni alul a dolgokba, hogy biztosan tudjam van-e ott valaki :)
2015. jan. 6. 21:22
 63/75 A kérdező kommentje:

:)

Mikor tesztelsz ujra? Ha idon tul volt halvany pozi 1-2 nap es erosebb lesz tutti!

2015. jan. 6. 23:07
 64/75 anonim ***** válasza:
Az a fura, hogy az elsö, amit a 11. napon csinaltam, az idön tul lett pozi. A masodik idön belül, a többi megintcsak idön tul. Ami idön belül volt, az nagyon erzekeny teszt volt, olyat akartam venni, de nem volt mar a boltban. Szoval nem ertem en ezt. Elvileg holnap lesz a leghosszabb ciklus utolso napja, szoval meg mondhatjuk, hogy nem vart elött vagyok, es azert halvanyak. Szombatra tervezek következö tesztet, ha addig nem jön meg. Az mar a 33. nap, remelem akkor mar egyertelmü lesz. Es mondjuk nem mehen kivüli... jajjj ezt le se kellett volna irni :)
2015. jan. 6. 23:31
 65/75 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt vannak az ominozus tesztek. A legerösebb jött ki idön belül

2015. jan. 6. 23:44
 66/75 anonim ***** válasza:
Erdekes, hogy fekete-feherben jobban latszik :)
2015. jan. 6. 23:44
 67/75 anonim ***** válasza:
Koszi a biztatast, most vagyok a 33. napon (ugy szamolom, hogy az elozo mensi elso napjatol, ugy kell ugye? Bocs, mar minden elbizonytalanit..) es ugye eddig mindig 28-29 napos ciklusaim voltak. Viszont az elozo mensim csak harom napos volt, ami szinten furcsa, mert 5-6 szokott lenni. Elozo honap 5-en hajnalban voltunk egyutt (amire masnapra ugye megjott 6-an reggel, ez volt a rovid). Most szombaton teszteltem negativat, mennyit varjak szerintetek? A Benu jo teszt egyaltalan, ismeritek? Ti mit hasznaltok? Vagy ennyi ido utan mar tok mindegy mivel tesztelek?
2015. jan. 7. 08:10
 68/75 anonim ***** válasza:
Hát a magyar teszteket nem ismerem, Ausztriaban lakunk. Ma megcsinaltam egy 12-es érzékenységű tesztet, full negativ, és szerintem meg is fog jönni. :( majd legközelebb
2015. jan. 7. 08:31
 69/75 anonim ***** válasza:

[link]

első válaszoló vagyok :-) azóta már nekem is ilyen szép lett :-)

2015. jan. 9. 11:54
 70/75 anonim ***** válasza:
Szivböl gratulalok! Boldog babavarast kivanok!
2015. jan. 9. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!