Van itt olyan, aki sok felfázástól meddővé vált?
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 01:22
1/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátnőm. 34 éves.
2/5 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy nehézkes lesz a teherbeesés. De aztán gond nélkül megfogant mind a két gyerekem. Még mindig felfázós vagyok - bárhogy vigyázok is - évente min. 2x irány az ügyelet vagy a háziorvos és antibiotikum.
3/5 anonim válasza:
Èn 2-14èves koromig volt hogy 6x is felfàztam egy èvben vères pisilèsig jutva,egy külföldi orvostól fèl èves kezelèst kaptam azóta csak 3èvente fà5ok fel ès itthon ki is tudom magam kezelni.
2 èv volt a baba, nem mondom hogy ezaz ok nem tudom, de vègül toxèmiàm is lett 28 hèten meg kellett csaszàrozni.
A kicsi remekül van...
4/5 anonim válasza:
Én ismerek valakit itt, ezen az oldalon. Ráírok, talán felveszi veled a kapcsolatot.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben
2014. dec. 27. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!