Ha valaki meddővé válik akkor soha nem lehet saját gyereke?
Figyelt kérdés
Lombikkal se? :(2012. máj. 30. 19:04
1/10 anonim válasza:
Hát az a meddőség típusától függ.
2/10 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok az... sőt tervben sincs a baba, csak két olyan betegségem is van ami meddővé tehet :(((
2012. máj. 30. 19:19
3/10 anonim válasza:
Milyen betegség, ha nem vagyok indiszkrét? Ilyen, hogy meddőség a klinikumban effektíve nincs, vannak kórképek, amelyek folyománya a meddőség, és ezek tulajdonságától függ, hogy a lombik járható-e vagy sem.
4/10 anonim válasza:
nekem pajzsmirigy alulműködésem van, 0 peteérés,10 hónapja próbálkoztunk mikor elmentem endoorvoshoz és gyógyszerrel kezelnek
5/10 anonim válasza:
A meddőség önmagában annyit jelent, hogy egy éves aktív próbálkozás alatt nem jön össze a gyerek. Az, hogy később lesz-e vagy sem, elég sok mindentől függ.
De azért ha máshogy nem, lombikkal össze szokták hozni.
6/10 A kérdező kommentje:
az egyik a HPV vírus, és még nem tudtam visszamenni a kezelésre
a másik pedig endometriózis
2012. máj. 30. 21:29
7/10 anonim válasza:
Egyik sem zárja ki a lombikot, de a természetes utat sem.
8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? Az nagyon jó lenne... Csak azon pörög már napok óta az agyam, hogy mekkora csapás lenne, ha pont nekem nem lehetne ezek miatt gyerekem. Pedig már nagyon szeretnék.
2012. máj. 30. 21:42
9/10 anonim válasza:
Ezen egyelőre nagyon korai gondolkozni, túl sok lehetőség van még. :) Többek között a betegségek kezelése, a természetes út, és csak ezek után a mesterséges megtermékenyítés. Kevés nő van ma már, akinek sehogyan, semmilyen úton nem lehet gyermeke, gondolj erre.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megnyugtattál :)))
2012. máj. 30. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!