Segítsen valaki! A harmadik gyerek után sterilizáltak. Bele mentem s nem tudtam hogy elválok s lesz egy új párom kinek nincs saját gyermeke. Nem kéri hogy legyen de tudom hogy szeretné.35 éves vagyok még lehetne ugye? . De már nem lehet ha jól tudom?
Itt azt írják, hogy sikeresen végeztek visszaállító műtétet, ami következtében már létrejött terhesség. Szóval nem feltétlenül visszafordíthatatlan.
Lombikkal bármikor lehet, de ilyen esetben sem a visszaállító műtétet, sem a lombikot nem támogatja az állam - legalábbis én így tudom.
Sterilizáltak???? Talán vissza lehet fordítani. Kérdezd meg az orvosodat? Attól függ milyen módon tették átjárhatatlanná a petevezetékedet. Ha teljesen átvágták,akkor lehet, hogy nincs mit tenni, de ha csak elkötötték, akkor azt fel lehet oldani, én úgy tudom.
Legrosszabb esetben petesejt leszívással, külső megtermékenyítéssel, méhbe visszaültetéssel még el tudom képzelni, hogy legyen gyereked.
Szia, én most készülök az elkötésre, augusztus végén szülöm a harmadikat, 37 vagyok. Mindegyik császáros volt, illetve lesz,
Nekem az orvos azt mondta, hogy csak lombikkal lehet utána.
Mondjuk én biztosan nem szeretnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!