Ma 12 napra újra megjött görcsöl is rendesen. Lehet felfázástól? Vagy valami egész mástól?
Sajnálom, hogy eddig nem láttam a kérdésed! :( Bocsánat, hogy ilyen későn reagálok, remélem még nem késő.
Szerintem az, hogy 12 nap után újra megjött (tehát egy fél ciklusnyi idő után), nem lehet felfázástól! Inkább valami más probléma lehet. Talán elképzelhető vetélés, ha előző alkalommal pl enyhébben volt, vagy ha most ez az, ami nagyon gyenge, csak pár csepp, akkor esetleg lehet beágyazódás (korábbi peteérésnél összejött baba)...
Viszont mindenképp jobb lenne megmutatni orvosnak!
(Esetleg ha most szoptatsz, akkor lehet össze-vissza a ciklusod, de akkor sem tudom, hogy ennyire normális-e...) Szerintem mindenképp menj dokihoz!
Átszámolgattam újra a napokat, esetleg még szimplán peteérést is érezhettél.
Bár azért a terhesség még nincs kizárva, hallottam már olyat, hogy valakinek a menses alatt (utolsó napokon) volt peteérése.
Igazából az orvos fog tudni többet mondani, reméljük, minden rendben lesz!
Egyébként szeretnétek újabb babát? Az legyen, amit szeretnél! Aztán majd írj, ha voltál orvosnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!