Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 12 napra újra megjött...

Anita0802 kérdése:

Ma 12 napra újra megjött görcsöl is rendesen. Lehet felfázástól? Vagy valami egész mástól?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy eddig nem láttam a kérdésed! :( Bocsánat, hogy ilyen későn reagálok, remélem még nem késő.

Szerintem az, hogy 12 nap után újra megjött (tehát egy fél ciklusnyi idő után), nem lehet felfázástól! Inkább valami más probléma lehet. Talán elképzelhető vetélés, ha előző alkalommal pl enyhébben volt, vagy ha most ez az, ami nagyon gyenge, csak pár csepp, akkor esetleg lehet beágyazódás (korábbi peteérésnél összejött baba)...

Viszont mindenképp jobb lenne megmutatni orvosnak!

(Esetleg ha most szoptatsz, akkor lehet össze-vissza a ciklusod, de akkor sem tudom, hogy ennyire normális-e...) Szerintem mindenképp menj dokihoz!

2013. jan. 26. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ holnap kérek időpontot a dokihoz.azóta kiderült hogy nem jött meg csak annyi volt hogy törléskor látszott igaz azóta még egyszer. azóta is görcsölök,szörnyű fáradság jön rám időnkén, + hányinger nem szoptatok már majdnem egy éve de most igaz csak nyomásra de jön néhány csepp tej ja és az előző mensi inkább erősebb volt mint gyengébb.így mit gondolsz?
2013. jan. 27. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és az első pecsétnél csináltam tesztet negatív bár utána gondolkoztam hogy lehet korai volt
2013. jan. 27. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Átszámolgattam újra a napokat, esetleg még szimplán peteérést is érezhettél.

Bár azért a terhesség még nincs kizárva, hallottam már olyat, hogy valakinek a menses alatt (utolsó napokon) volt peteérése.

Igazából az orvos fog tudni többet mondani, reméljük, minden rendben lesz!

Egyébként szeretnétek újabb babát? Az legyen, amit szeretnél! Aztán majd írj, ha voltál orvosnál!

2013. jan. 28. 13:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi igazából nem még de ha jön a tesó az sem baj. ok megírom mindenképp
2013. jan. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!