Szerintetek baba? Október 19-én jött meg utoljára, mostmár egész nap szinte émelygek fáj a derekem, a cicieim nagyon fájnak de nem csak a bimbóim hanem az egész, szédülök is rendesen.
Figyelt kérdés
A fejem is fáj a héten pedig nem szokott.Nem merek tesztet venni mert már annyit csalódtam.De ilyen tüneteim még sosem voltak,mindig éhes voltam viszont tegnap nem bírtam enni nagyon émelyegtem.Szerintetek lehet baba?2009. nov. 20. 16:50
1/16 anonim válasza:
Szia! Persze lehet :) Tesztelj nyugodtan, ha negatív lesz, akkor is lehet baba :) Szurkolok :):):)
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem okozna csalódást a teszt!!!
Drukkolok!
3/16 anonim válasza:
Hány naposak a ciklusaid?Mikorra nem vártad?Görbéd?
4/16 anonim válasza:
Szia! Nekem is október 19-én jött meg utoljára, és tegnap már pozitív lett a tesztem. Úgyhogy bátran tesztelj! :-)
Majd írd meg, mi volt!
5/16 A kérdező kommentje:
eddig majdnem mindig rendszeres volt,görbét nem szoktam csinálni,mert már nagyon sokszor csalódtam a tesztekkel is!Az is normális ha egy kicsit érzem az alhasam??
2009. nov. 20. 19:09
7/16 anonim válasza:
Hú, de izgis. :D
Szerintem is lehet baba.
Ha teszteltél, légyszi írd meg mi lett az eredmény! És az is igaz, hogyha netán most még negatív a teszt, attól még lehet ám babó.
Szorítok!
9/16 anonim válasza:
Nekem is okt.19-én volt meg,de sajnos nov.18-án (2 napos késéssel)megjött:(De csak 2 napig volt meg az 5 nap helyett,és egyfolytába érzem az alhasamat.
Kívánom,hogy nálad baba legyen:)
10/16 anonim válasza:
Teszteltél? Írd meg légyszi az eredményt! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!