27. nap negatív teszt (medi lab), hőm 37, pár napja szédülök. Folyásom nincs. Lehet még baba? Mikor teszteljek legközelebb?
Szia! Nem írtad hány napos a ciklusod.
Nos ameddig nem érkezel el a nem várt menstruáció napjára addig felesleges tesztelni, főleg Medilabbal (én nem vagyok jó véleménnyel erről a tesztről), mert könnyen csalódást okozhat, holott akár várandós is lehetsz, csak még alacsony a HCG szinted. Legközelebb a nem várt menstruáció időpontjában vagy egy két nappal később tesztelj és 10-es érzékenységű teszttel. Nyugi, lehetsz terhes :) A hőd jó, a folyás pedig nem jelent semmit, viszont ha szédelegsz és a hőd nap közben jóval 37 felett van, akkor viszont menj orvoshoz, nehogy beteg legyél.
Hát én inkább a gyógyszertári teszteket ajánlom, a Qupido is nagyon jó, talán még korai volt ezért lett ilyen az eredmény.
Valamint jó tesztek még a Corax, a Clearblue, a Pregimax (bár ez 20-as érzékenységű így könnyen lehet, hogy semmit sem mutatna).
Ettől függetlenül persze jók a DM-es, Rossmannos tesztek is, de szerintem azok között 10-es nincs szóval én gyógyszertárban venném inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!