Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Művi meddővé tétel után most...

Művi meddővé tétel után most terhes lennék?!

Figyelt kérdés
Szóval, két évvel ezelőtt a harmadik császáros babámnál kértem a művi meddővé tételemet, amire azt mondták akkor az orvosok, hogy 100% védelmet biztosít, mert nem csak elkötötték a petevezetékeimet, hanem át is vágták őket. Aztán tegnap eszembe jutott, hogy nekem már néhány napja meg kellett volna jönnie. Mivel mindig is össze-vissza volt peteérésem, lehet, hogy már egy hete késik, az is lehet, hogy a napokban kellene/kellett volna csak megjönnie. De mint egészséges felnőtt nő, egyből az ugrik be, nem baba van-e a dologban, ezért vettem egy 2db-os xepil tesztet, az egyiket meg is csináltam tegnap késő délután. Mind a két csík kijött, majd kb. 1 perc elteltével a terhességet jelző csík eltűnt. Gondoltam, ez nem annyira meggyőző, hajnalban első pisiből megcsináltam a másikat. Két csíkom lett, igaz, a terhességet jelző csak nagyon halvány, nem is rózsaszín, hanem inkább szürkés, kijött a kontroll csík is, és a két csík szépen ott virított egymás mellett. Aztán mire teljesen megszáradt a teszt, a terhességet jelző csík kivilágosodott (kb 1-2 óra múlva), de tisztán látszik. Gondolhatjátok, hajnal óta nézegetem, mert egyszerűen nem hiszek a szememnek.A háttér lett egy picit rózsaszín, és virít benne a fehér csík. Először arra gondoltam, rossz a teszt, na de mindkettő?? Lefényképeztem negatívban, látszik rajta a második csík. Ilyenkor mi van? Most tényleg lehetek terhes??? 2 órán belül lesz még két tesztem, mikor csináljam meg, hogy biztosat mutasson, este vagy reggel? Kérlek, csak azt ne írjátok, hogy várjak pár napot, mert ez lehetetlen!
2013. febr. 27. 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia, reggeli vizeletből csináld meg.

De mindenképp menyj el dokihoz mert, igen ritka eset az amikor ilyen műtét után valaki teherbeesik, de volt már rá példa. Egyes betegségek okoznak menzesz elmaradást, illetve fals pozitív eredményeket. Mikor volt a műtét?? Holnap keresd fel az orvosod, hogy kizárjátok a betegséget, és elküld vérvételre az a legbiztosabb.

2013. febr. 27. 14:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes, hanem a csik helyet latod, mivel irod is, hogy feher. Minden esetre holnap csinalnek masik tesztet ( mert ugy sen birnam ki 2 napig.) tegyel fel kepet, ha tudsz
2013. febr. 27. 14:07
 3/19 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam nőgyógyásznál, egészséges vagyok, mint a makk... Olyan szinten lettem zombi, hogy próbáltam képet is feltenni, de most egyszerűen nem megy. Szerintem nem a csík helyét látom, mert ha átsüt rajta a fény, akkor is látszik, sőt, a negatív képen ott a két fluoreszkálónak tetsző zöld csík... és még a kétbalkezes férjem is látja. Az első gyerekemre 5 évet vártunk, a másik kettő védekezés mellett sikerült, láttam már ezer féle tesztet, ezek tuti nem negatívak, de egyszerűen azt sem akarom elhinni, hogy pozitívak lennének...
2013. febr. 27. 14:17
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

hmm

a szomszédomnak is így ugrott be a 4ik gyerek

majd 3 hónapos terhes volt mire elment nőgyógyászhoz aki igazolta a terhességet neki -- addig nem akarta elhinni

megszülte mert hát elvetetni nem akarta és már nem is tudta volna viszont beperelte a dokit és a kórházat de kiegyeztek 5 millával

így vették meg a szomszéd házat :-)

2013. febr. 27. 14:30
 5/19 A kérdező kommentje:
4. feldobtad a napomat! :) Az első dolog, amin ma el tudtam mosolyodni... Amennyiben valóban terhes vagyok, nem szeretném elvetetni, de én már babázni sem igazán szeretnék, hiszen ezért kértem a beavatkozást is.... 22-es csapdája. Szerintem egy kicsit elborultam, hajnalban felvázoltam a férjemnek a közeljövőt: legközelebb őt sterilizáltatjuk, de nem csak szimplán átvágják, hanem levágják majd neki, ha valóban babás vagyok... Nem vagyok igazán hívő, de reggel még a Jóistenhez is beszéltem, annyi család szeretne kisbabát, akiknek nem jön össze, miért oda adja, ahová annyira már nem kéne?? Tudom, dög vagyok, de most ez van...
2013. febr. 27. 14:42
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, ez olyan lehet, mint derült égből a lórúgás... Ha lézerrel vágták, és nem csak elkötötték a petevezetékedet, akkor ez tényleg majdnem a csoda kategóriába tartozik. Sima lekötésnél hallottam már én is olyat, hogy mégis becsúszott a baba. Tátottam a számat, mert nekem is lekötés volt a 4. gyerek után. Amúgy, ha valóban terhes vagy, én is simán beperelném a kórházat.
2013. febr. 27. 15:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes. A második csík ha szürkés az x-epilen az a teszt "hibája". Olyan nekem is volt már. Egyébként én is elköttettem magam (átvágták és át is égették), így nagyon kicsi az esély. Bár a papír amit alá írtál a műtét előtt abban benne van, hogy van 1% esélyed....Mi egy időben az elköttetés után nagyon szerettünk volna babát ( későn gondolkodtunk...9, gyúrtunk is rá rendesen, de nem jött össze. akkor nekem a doki azt mondta, hogy kizárt, hogy természetes úton sikerüljön. Viszont sok minden lehet még amitől nem jött meg neked. A legbiztosabb, ha elmész orvoshoz. Ne parázz, szerintem nem baba. Iszonyú kicsi rá az esély. Azért, ha kiderül mi volt, írd meg:-)
2013. febr. 27. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hát nem lennék most a helyedben.

Nekem is 3 gyerekem van és pont ezen a műtéten gondolkozunk a férjemmel.

Most elbizonytalanitottál,ha tényleg terhes vagy...

Oké,hogy semmi sem 100%,de azért,egy ilyen műtét után teherbe esni.

Mindenképpen jelentkezz majd,hogy mi újság van veled,kivánom a legjobbakat.

2013. febr. 27. 16:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
várj pár napot vagy akár holnap tesztelj és ha azon is látszik a 2csik akkor menny orvoshoz. Ha meg tényleg terhes vagy akkor akár még be is tudod a dokit perelni.
2013. febr. 27. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A dokid tévedett...ha a petevezetékeidet átvágják az sem nyújt 100% védelmet. Tényleg baromi kicsi az esélye, hogy így teherbe eshetsz, de van rá esély..méghozzá, úgy, hogy az elvágott petevezetékek idővel újra összetudnak nőni. Ez nem vicc! Régebben láttam a tv-ben egy műsort és egy neves külföldi nőgyógyász mondta.

(Én lehet fontolóra venném azt a bizonyos perelést:P )

Kíváncsi vagyok tényleg terhes vagy e.

Majd írj..és ha tudsz tölts fel képet:)

2013. febr. 27. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!