Művi meddővé tétel után most terhes lennék?!
Szia, reggeli vizeletből csináld meg.
De mindenképp menyj el dokihoz mert, igen ritka eset az amikor ilyen műtét után valaki teherbeesik, de volt már rá példa. Egyes betegségek okoznak menzesz elmaradást, illetve fals pozitív eredményeket. Mikor volt a műtét?? Holnap keresd fel az orvosod, hogy kizárjátok a betegséget, és elküld vérvételre az a legbiztosabb.
hmm
a szomszédomnak is így ugrott be a 4ik gyerek
majd 3 hónapos terhes volt mire elment nőgyógyászhoz aki igazolta a terhességet neki -- addig nem akarta elhinni
megszülte mert hát elvetetni nem akarta és már nem is tudta volna viszont beperelte a dokit és a kórházat de kiegyeztek 5 millával
így vették meg a szomszéd házat :-)
Szia
Hát nem lennék most a helyedben.
Nekem is 3 gyerekem van és pont ezen a műtéten gondolkozunk a férjemmel.
Most elbizonytalanitottál,ha tényleg terhes vagy...
Oké,hogy semmi sem 100%,de azért,egy ilyen műtét után teherbe esni.
Mindenképpen jelentkezz majd,hogy mi újság van veled,kivánom a legjobbakat.
Szia. A dokid tévedett...ha a petevezetékeidet átvágják az sem nyújt 100% védelmet. Tényleg baromi kicsi az esélye, hogy így teherbe eshetsz, de van rá esély..méghozzá, úgy, hogy az elvágott petevezetékek idővel újra összetudnak nőni. Ez nem vicc! Régebben láttam a tv-ben egy műsort és egy neves külföldi nőgyógyász mondta.
(Én lehet fontolóra venném azt a bizonyos perelést:P )
Kíváncsi vagyok tényleg terhes vagy e.
Majd írj..és ha tudsz tölts fel képet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!