Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Művi meddővé tétel után most...

Művi meddővé tétel után most terhes lennék?!

Figyelt kérdés
Szóval, két évvel ezelőtt a harmadik császáros babámnál kértem a művi meddővé tételemet, amire azt mondták akkor az orvosok, hogy 100% védelmet biztosít, mert nem csak elkötötték a petevezetékeimet, hanem át is vágták őket. Aztán tegnap eszembe jutott, hogy nekem már néhány napja meg kellett volna jönnie. Mivel mindig is össze-vissza volt peteérésem, lehet, hogy már egy hete késik, az is lehet, hogy a napokban kellene/kellett volna csak megjönnie. De mint egészséges felnőtt nő, egyből az ugrik be, nem baba van-e a dologban, ezért vettem egy 2db-os xepil tesztet, az egyiket meg is csináltam tegnap késő délután. Mind a két csík kijött, majd kb. 1 perc elteltével a terhességet jelző csík eltűnt. Gondoltam, ez nem annyira meggyőző, hajnalban első pisiből megcsináltam a másikat. Két csíkom lett, igaz, a terhességet jelző csak nagyon halvány, nem is rózsaszín, hanem inkább szürkés, kijött a kontroll csík is, és a két csík szépen ott virított egymás mellett. Aztán mire teljesen megszáradt a teszt, a terhességet jelző csík kivilágosodott (kb 1-2 óra múlva), de tisztán látszik. Gondolhatjátok, hajnal óta nézegetem, mert egyszerűen nem hiszek a szememnek.A háttér lett egy picit rózsaszín, és virít benne a fehér csík. Először arra gondoltam, rossz a teszt, na de mindkettő?? Lefényképeztem negatívban, látszik rajta a második csík. Ilyenkor mi van? Most tényleg lehetek terhes??? 2 órán belül lesz még két tesztem, mikor csináljam meg, hogy biztosat mutasson, este vagy reggel? Kérlek, csak azt ne írjátok, hogy várjak pár napot, mert ez lehetetlen!
2013. febr. 27. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csináltál másik tesztet?
2013. febr. 27. 22:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos, itt vagyok, az a bizonyos 1%... Szerencsére(???) egy üres petezsák volt a méhemben, ami magától szépen kiürült, minden komplikáció nélkül... Nem perelek, mert nincs miért, különben is örülök, hogy végül is jól(???) végződött. De azért jó nagy para volt az elmúlt egy hetem. Szóval, tanulság: semmi sem 100%.
2013. márc. 7. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
Atyavilág! Remélem, az orvosod térden állva kért bocsánatot... Szerencse, hogy ha már így alakult, akkor a természet megoldotta a dilemmát.
2013. márc. 7. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok.

És mit mondott a doki? Ha esetlegesen tényleg összenőtt a petevezetéked, akkor ezek után is teherbe eshetsz ha nem védekeztek valamivel...vagy rosszul gondolom?

2013. márc. 7. 20:16
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Azert nem veletlenul mondjak, hogy a noi test egy csoda! Kepesek vagyunk gyermeket taplalni, szulni, nevelni es ilyen lehetetlen dolgokra is kepes a szervezetunk. Hihetetlen, hogy van aki at kell fujni, hogy teherbe essen es van aki felelossegteljes dontest hoz, biztonsagban erzi magat, majd kiderul, hogy ez van. Hihetetlen!
2013. márc. 8. 22:12
 16/19 anonim válasza:
Anyukám is egy ilyen műtét után lett terhes a kishúgommal.
2013. júl. 9. 09:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Te jó ég. Ezért fogok tehát fizetni öt év múlva. Most eléggé elgondolkoztam azon, hogy nem elvágatni fogom, hanem megkérem a doktorbácsit, hogy egy jó xcentis darabot legyen szíves kikapni a vezetékekből, az már csak nem nő össze... :o
2015. júl. 24. 02:50
 18/19 Cataleya25 válasza:
56%
Szia én majdnem ugyan így jártam nekem is 3 császárom volt el is kötöttek (de már nagyon bánom) ennek 3éve május 27.én volt ut mensim és nekem is a teszt és a baba jutott az eszembe el is végeztem 4 db különböző tesztet mind a négy pozitív lett az sztk-s orvos nagyon bukó volt ki nevét et és elküldött a francba hogy mit képzelek én hülye vagyok rá egy hét re magán rendelőbe egy aranyos doktornő (nem vizsgált csa uh volt ) azt mondta hogy nem látja de rá utaló jelek vannak pl a megvastagodott méh nyálkahártya ekkor már 5hete késet ma kicsit véreztem be mentem a honvéd kórházba ahol meg nyugtattak hogy ez nem vészes pici a vérzés nem erős és nem is görcsölök bejelentett budapesti lakcímem nincs így örüljek hogy megvizsgálták címszóval el is küldtek bár igen aranyosak voltak az uhn nem látszott baba de a uh végző dr nő azt mondta ettöl lehetséges csak még kicsi szóval hétfőn irány egy magán doki és csütörtökre van időpontom vissza a kis kedves dr nőhöz aki az első uht is végezte...... ez az én kis történetem majd írom a további fejleményeket
2016. júl. 8. 19:40
 19/19 M. Bernadett ***** válasza:
Cataleya25! Voltál végül nőgyógyásznál? Terhes voltál?
2017. szept. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!