Akkor most mégsem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Hét elején teszteltem egy halvány, de azért jól látható pozitívat. Ma elővettem újra a tesztet, és alig látom a 2. csíkot, majdnem teljesen eltűnt.
Miért halványult el ennyire? Mégsem vagyok terhes?
2013. febr. 27. 13:05
1/5 anonim válasza:
Ne parázz! Van olyan, ha teljesen megszárad akkor kicsit elhalványul. Ha bizonytalan vagy csinálj megint egy tesztet!
2/5 A kérdező kommentje:
:( Nincs itthon több, és holnapig nem is tudok venni. Addig szétvet az ideg.
2013. febr. 27. 13:18
3/5 anonim válasza:
Teljes száradás után halványulhat a teszt. Ne idegeskedj, az csak árt. Holnap csinálj egy újabb tesztet és addig meg felesleges paráznod.
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy terhes vagy!!!!!
Az én tesztemen a 2.csík közepes erős volt, tehát tökéletesen látszódott, és 2 nap múlva semmi sem volt rajta :(
DE terhes voltam, ahogy Te is az vagy!!! Nyugi :)
5/5 A kérdező kommentje:
Próbálok megnyugodni. Bárcsak kidobtam volna a tesztet, akkor most nem idegeskednék.
2013. febr. 27. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!