Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy mégsem...

Lehetséges, hogy mégsem vagyok terhes? De akkor ezek mik?

Figyelt kérdés

Ciklusom 47. napján járok, ma negativat teszteltem. 4 napja barnásan becsételek, minimálisan, néha csak a wc papiron lehet látni. Hőm szerda óta viszonylag magas 36,7-36,8. Ma teszteltem egyet és újranegativat. Melleim szakadnak le, fájnak, néha viszketnek a bimbók. Az ennivalót sem nagyon kivánom, főleg reggel.

Miért vannak ezek?

2012. nov. 3. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Terhes biztos nem vagy, teszt kimutatná!

Hormon probléma, menj el orvoshoz, elküld vérvételre, majd ír rá gyógyszert.

2012. nov. 3. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egyből hormonprobléma!Bár a barnázás az arra szokott utalni.A hő fentmaradása sok nőnél megmarad egészen addig míg el nem kezdenek vérezni és csak akkor esik le ha már rendesen megjött nekik.A teszt negatívsága függ attól, hogy milyen érzékenységű meg, hogy mikor csináltad.A barnázás lehet a mensi helyett is ha terhes vagy.Szóval láthatod nagyon sok dologra lehet gondolni.Azt tanácsolom pár nap múlva ha nem jön meg a rendes Vérzés akkor csinálj egy újabb terhességi tesztet, de patikában vedd!:)
2012. nov. 3. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!