Pozitív volt a teszt, mégsem voltam terhes. Akkor miért/mitől lett pozitív?
Mennyi tesztet csináltál? Mind pozitív lett? Utána megjött esetleg? (Korai vetélés lehetősége)
Cisztád nincs? Gyógyszert szedsz?
Szia!
Normál cisztától nem lenne pozitív a teszt. Csak olyan nagyon ritka fajtától, ami már rosszindulatú, és azt már rég észrevette volna a dokid. (Szóval emiatt ne aggódj!)
Ha jól számolok kb ovu előtt pár nappal teszteltél, lehet hogy az LH hormont mutatta (hasonló a felépítésük, a tesztek összekeverik őket, ezért lehet jóstesztnek használni az ovutesztet).
Na milyen okosságot tudunk itt meg :) Akkor lehet, hogy tényleg az ovudat jelezte a pozitív teszt, én nem tudtam erről, hogy kimutathatja azt is :) Köszönöm én is az infot!
(Én írtam neked privátban :))
:-))
Olyannyira hasonlóak, hogy tüszőrepesztőnek HCG-t adnak, és ugyanúgy ovut vált ki. :-)
Szia
Nekem pont az előző ciklusom közepén peteéréskor lett poz. a 10-es one step teszt , majd másnapra neg. Szerintem simán lehet, hogy veled is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!