Mégsem vagyok terhes? Nagyon elcsüggedtem!
Figyelt kérdés
Vasárnap voltam a 28. napon. Kedden reggeli pisiből erős két csík, szerdán reggeliből még erősebb. Most teszteltem napközbeniből, és alig látszik a csík (de egyértelműen látszik azért, csak tök halvány):( Baj lehet? Tünetem nincs, és elég sokat ittam ma, az igaz (kb. 2 litert).2012. okt. 18. 13:54
1/6 anonim válasza:
először is gratulálok! :-)) ha ott a két csík, akkor lényegtelen, hogy halványabb!!! Nem kell, hogy feltétlen legyenek tüneteid, nekem csak a pocakom nőtt, egy hányingerem sem volt, a vége felé kezdett feszülni a cicim,ahogy nőtt, stb. Boldog babavárást!!!!! :-)
2/6 anonim válasza:
Ne csinálj több tesztet, terhes vagy! :)
3/6 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, csajok, hogy máris megnyuttatok! Áááááááh de várom a hányingert vagy valami konkrét tünetet....
2012. okt. 18. 14:06
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Várod a hányingert?? :-) először hallom ezt kismamától! :-))) lehet, hogy majd kicsit később lesznek ilyen tüneteid, de örülj neki, ha nem lesz! :-) Ne csüggedj, légy boldog! :-)))
5/6 anonim válasza:
gratulálok és ne várd a hányingert!!! nekem 9 hónap jutott belőle :( végig a szülésig, szóval nem olyan kellemes az.
:)))
6/6 anonim válasza:
Gratulálok :))
ne csinálj több tesztet, majd doki megmondja, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!