Volt már olyan valakinek hogy pozitív lett a tesztje és mégsem volt terhes?
mikor teszteltél? vagy miből gondolod hogy nem vagy terhes? vagy ez csak olyan érdeklődő kérdés?
A kérdésedre a válasz: nekem még nem, soha nem volt még pozi tesztem, de van hibás teszt, fals pozitív, vagy egyéb probléma, mint ciszta miatt is lehet pozi a teszt!
szia szerintem teres vagy a pozi teszt az pozi.
Nagyon ritka,hogy + teszt esetén ne legen baba szerintem csinálj még egyet és utána doki :)
a terhességi tesztek a vizeletben lévő HCG-t nézik, ami terhesség esetén termelődik a szervezetben, vagy nagyon ritkán ciszta / hormonkezelés hatásaként.
A tesztek megbízhatósága ilyen téren 100%, azaz ha + a teszt, akkor volt a pisiben HCG. Ha utána mégsem vagy terhes és negatív a teszt, akkor az történt hogy a terhesség nagyon korai szakaszában elhalt a baba. Ez egyébként nagyon sokszor előfordul, csak nem derül ki, mert nem mindenki tesztelget agyba-főbe és korai elhalás esetén csak pár nappal később jön meg a menstruáció, más tünetet nem okoz.
A te esetedben, ha nem csináltál másik tesztet akkor szerintem terhes vagy. Gratulálok! :)
Nekem sajnos már négyszer volt hogy pozitív tesztek és semmit nem láttak UH-n. Nem voltam terhes.
De bocs ezt butaság volt megkérdeni, mert ha ennyire nem kíváncsi vagy, mégiscsak jobb lenne, ha mennél UH-ra, és vagy látnak valamit vagy nem. Azért a többségnek beigazolódik a terhesség, biztosan nálad is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!