Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyan valakinek hogy...

Volt már olyan valakinek hogy pozitív lett a tesztje és mégsem volt terhes?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

mikor teszteltél? vagy miből gondolod hogy nem vagy terhes? vagy ez csak olyan érdeklődő kérdés?

A kérdésedre a válasz: nekem még nem, soha nem volt még pozi tesztem, de van hibás teszt, fals pozitív, vagy egyéb probléma, mint ciszta miatt is lehet pozi a teszt!

2013. jan. 8. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
változó kornál is lehet hamisan pozi a teszt és daganatos megbetegedéseknél, vagy hcg, lh tartalmú és fsh tartalmú hormonkezeléseknél, ez rajta van a teszten. plussz ha nem követed a rendes használati útmutatást akkor is lehet hamisan pozi.
2013. jan. 8. 12:37
 3/10 A kérdező kommentje:
hát nov. 21-én volt meg utoljára. dec.24-én csináltam tesztet ami + lett. Azóta sem jött meg. Dokinál még nem voltam mert amíg nincs szívhang feleslegesnek tartom. Vártam hogy megjöjjön mert most akartam elkezdeni a fogamzás gátlót. Már van két kislányom.
2013. jan. 8. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

szia szerintem teres vagy a pozi teszt az pozi.

Nagyon ritka,hogy + teszt esetén ne legen baba szerintem csinálj még egyet és utána doki :)

2013. jan. 8. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
És azóta nem csináltál másik tesztet????????????????? Hogy bírtad ki?????
2013. jan. 8. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
volt olyan h pozi volt hapy minden mentem dokihoz és azt mondta maga nem terhes csinált tesztet és negatív lett.másnap megjött.
2013. jan. 8. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:

a terhességi tesztek a vizeletben lévő HCG-t nézik, ami terhesség esetén termelődik a szervezetben, vagy nagyon ritkán ciszta / hormonkezelés hatásaként.

A tesztek megbízhatósága ilyen téren 100%, azaz ha + a teszt, akkor volt a pisiben HCG. Ha utána mégsem vagy terhes és negatív a teszt, akkor az történt hogy a terhesség nagyon korai szakaszában elhalt a baba. Ez egyébként nagyon sokszor előfordul, csak nem derül ki, mert nem mindenki tesztelget agyba-főbe és korai elhalás esetén csak pár nappal később jön meg a menstruáció, más tünetet nem okoz.

A te esetedben, ha nem csináltál másik tesztet akkor szerintem terhes vagy. Gratulálok! :)

2013. jan. 8. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos már négyszer volt hogy pozitív tesztek és semmit nem láttak UH-n. Nem voltam terhes.

De bocs ezt butaság volt megkérdeni, mert ha ennyire nem kíváncsi vagy, mégiscsak jobb lenne, ha mennél UH-ra, és vagy látnak valamit vagy nem. Azért a többségnek beigazolódik a terhesség, biztosan nálad is rendben lesz.

2013. jan. 8. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha dec 24-én csináltál tesztet akkor vagy már majdnem 6 hetes ha jól számolom. Azóta sem jött meg kismami vagy harmadjára is. Ha elmész dokihoz a petezsákot látni fogja már és beigazolja hogy terhes vagy. De ez szerintem 100 % GRATULÁLOK!!!
2013. jan. 8. 23:21
 10/10 anonim válasza:
nekem két pozi tesztem volt elmentem dokihoz és semmi voltam hüvelyi ultrahangon is mindent rendben talàlt de baba nem volt!!!
2013. jan. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!