Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert jarnak terhes nok surun...

Miert jarnak terhes nok surun "pisilni"?

Figyelt kérdés

Amikor valaki terhes,es aztmondjak,hogy sokszor jarnak pisilni,akkor az aztjelenti,hogy suron jarnak sokat pisilni,vagy inkabb surobben jarnak,de keveset pisilnek?

Vagy ez inkabb az elfogyasztott folyadek mennyisegtol fugg?

Es miert kell mindig pisilni?

2012. dec. 5. 15:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
A megszületendő baba nyomja a hugycsövet, és így kevesebb fér bele. ( egy normál ember akkor jár vécére, amikor tele van)
2012. dec. 5. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Azert,mert a meh megno,ezaltal nyomja a hugyholyagot,igy folyton azt erzed,hogy pisilned kell,meg akkor is,amikor talan ket cseppet,ha ki tudsz preselni magadbol.
2012. dec. 5. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Az elején a hormon változástól. Bár én speciel nagyon szomjas is voltam úgy az 5. hét körül.

Később, a vége felé meg a babám táncolt a hólyagomon!

2012. dec. 5. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:

1. Terhesen megnő a folyadékszükséglet

2. A baba miatt a hólyag összéb van nyomva. Az elején az elhelyezkedése miatt, a végén pedig a baba súlya miatt

2012. dec. 5. 15:30
 5/12 A kérdező kommentje:

Ok.

Azt elfelejtettem irni,hogy akkor ez csak akkor van,amikor a baba nagyobb mar...azt vettem ki...

Tehat,aki 5-6-7 hetes annak ilyen tunete nem lehet?

Mert tobben irjak,hogy surubben jarnak pisilni....

2012. dec. 5. 15:30
 6/12 A kérdező kommentje:

Okey,gyorsabban valaszoltatok,mint en kerdeztem volna :D

szuper :)

Tehat,hogy most surubben jarok pisilni,az "lehet" ettol van...

de valahogy innek mindig :D

Es nemtudom mire velni,hogy miert,a baba miatt,vagy mert a baba miatt iszok tobbet?

2012. dec. 5. 15:33
 7/12 A kérdező kommentje:

Ment a zold kez mindenkinek,koszonom a valaszaitokat,tenyleg gyorsak voltatok :)))

Szep napot :)

2012. dec. 5. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
én a pozi terhesteszttől kezdve jártam sűrűn pisilni. a hormonok okozzák ilyenkor. később meg már a méh nyomja a vége felé meg a baba.éjjel meg vagy 4x kellett mindig...
2012. dec. 5. 15:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Meg 1 kerdes :D

Ha mar ilyen tunetem van...akor szabad mar teszteljek???

Nem akarok csalodni...meg nem mertem,de a tuneteim megvannak,kesik a mensim is,de nem hiszem el :O !!!!

2012. dec. 5. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor egy próbát megér! :) Majd megírod?
2012. dec. 5. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!