Mik a feltételei 2013-ban a művi meddővé tételnek (petevezeték elkötésnek)? Milyen anyagi vonzata van?
3 gyermekem van és már nem szeretnénk többet.
Legkisebb fél éves.
Minden info érdekel a témával kapcsolatban!
Köszönöm a válaszokat előre is!
2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nők is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.Akkor is ha nincs gyereke.
Az ár viszont kórházanként eltérő, van ahol 30000 és van olyan is ahol 70000.
mindenképp előtte hyvj fel pár kórházat, hogy hol mennyiért csinálják?
Hát kedves második nagyon rosszul tudod !!!
Már 2006 közepén változott.
Miért nem csak az válaszol aki biztosra tudja a választ?
Hát, ha ez tényleg így van (hogy 18 év felett bárki kérheti, gyerektelenek is), az elég nagy baj! Hogy dönthet valaki felelősen az elkövetkező 20 évéről? Így tényleg gyorsan el fog fogyni a társadalom...
Mellesleg, én is úgy tudtam, hogy csak 3 gyerek után lehet... De attól, hogy te ilyen okos és tájékozott vagy, még nem kell másokat lehülyézni! A 2. válaszoló azt írta "úgy tudom", nem azt, hogy 1000%, hogy így van. De te biztos jobban tudod.
Kedves Kérdező, a te esetedben már biztos, hogy megcsinálják!
Szerintem sehol nem írtam azt a szót, hogy hülye
De tény, hogy mindenki vlaszol ész nélkül, akkor is ha nem tudja a választ
Múlt héten mondta a dokim, hogy változó, 60-150000 Ft közötti összeg.
Ha császár közben csinálják meg, akkor ingyenes.
Van 3 gyermekem az egyikük súlyos fogyatékos..
két éve született a harmadik gyermekem császárral (mind a 3-szülésem császár volt)nem kötöttek le mert nem voltam még 35-éves.Most megint terhes lettem óvszer mellett gyógyszert nem szedhetek epilepszia miatt. Mennyi esélyem van hogy lekössenek?és mennyiért?Sajnos a babát nem tudom megtartani kevés kereset és albérlet miatt.ha valaki tud valamit kérem válaszoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!