Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terveztek babát 2013-ban?

Terveztek babát 2013-ban?

Figyelt kérdés
Nekem van egy 4 éves és egy 16 hónapos fiam és úgy gondolom, hogy ősszel megpróbálunk egy kislányt :)

2013. jan. 9. 10:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
IGEN:-)
2013. jan. 9. 10:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Van már gyerkőc vagy Ő lesz az első?
2013. jan. 9. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Tervezünk. Remélem sikerül is. Egy 9 hós fiam van. Tavasszal, nyár elején szeretnék már babás lenni.
2013. jan. 9. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) Nekem egy 10 hónapos lányom van, és március környékén szeretnénk belevágni a kistesóprojektbe. Kislányt szerettem volna mióta az eszemet tudom...úgyhogy mindegy mi a következő...bár szeretném megtapasztalni milyen egy kispasi, de ha lány lesz megint akkor sem hagyom ott a kórházban:P

Kedves kérdező: Neked könnyen összejöttek a fiúk? Mármint hamar teherbe estél? Nehéz volt az eleje 2 gyerekkel? Kicsit tartok tőle hogy fogom bírni:)

2013. jan. 9. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, és első lesz:) ez a hónap volt az első (tele vagyok elsőkkel:)) próbálkozás, tudom, ilyenkor ritka, hogy egyből összejön, de azért reménykedek:) ha nem, megyünk tovább!:)
2013. jan. 9. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Két kisfiúnk van, és elvileg 6 hetes vagyok a kistesóval, de dokihoz még nem tudtam menni. A neme számunkra mindegy, tőlem lehet megint fiú.

Jó egészséget, boldog babásságot mindenkinek!

2013. jan. 9. 10:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Húha :) Akkor mindenkinek drukkolok :)

Mindkét fiam pont PÉ napján fogant :) A kicsi 2010 szilveszter éjjelén/2011 újév hajnalán :)

Most sokkal nehezebb kettővel, mint az elején...

A pici nagyon jó baba volt, evett meg aludt :)

Elég sok időm volt a nagyobbra, most bezzeg...

A pici csinálja a hülyeségeket :D

Ajtózik, a szemetesben matatna, pakol, rámol, sokszor égnek áll a hajam :D

A nagy meg igényli, hogy csak vele játsszak, az öcsi úgyis csak rombol (lgeo) :D

2013. jan. 9. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló vagyok. Hát az Én lánykám nem volt tervezett baba..fogamzásgátló mellett estem teherbe...vagyis mindig reggel vettem be a tablettát és egyetlen 1x elfelejtettem és késő délután bepótoltam...ez már nem segített:D Sok olyat olvastam, hogy az első baba könnyen összejött, viszont a 2. elég nehezen akár évek múlva. Reménykedem benne, hogy hasonlóan a lányom könnyű fogantatásához mértem jön össze a 2. baba is:) Szeretném ha kis korkülönbség lenne közöttük..tudom, hogy baromi nehéz lesz eleinte, de szerintem megtérül idővel..főleg ha arra gondolok, hogy esetleg jól eljátszanak együtt és nem nekem kell még 7 év múlva is naponta 5x bújócskáznom a lányommal és órákon át babázni:P Persze eljátszogatok most is a lányommal, de azért egész nap elég fárasztó..most élem meg a 2. gyerekkoromat.:D
2013. jan. 9. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
IGEN :) már 1 éve próbálkozunk ,most méhpempőt szedek mert rendszertelen a ciklusom ,de pont ma jött meg szóval új év új remény ! !
2013. jan. 9. 11:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen! már egy ideje rajta vagyunk! 16 hónapos a lányom!
2013. jan. 9. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!