Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A felfázástól is késhett a...

A felfázástól is késhett a mensi? Kicsit sürű, kicsit vizes nyálkás, fehér sárga színű folyásom van. Kb egy hete késik (azért írom hogy kb, mert nem tudom múlt hónapban mikor jött meg pontosan).

Figyelt kérdés
a párommal már közel 11 éve vagyunk együtt és általában megszakítassal védekeztünk.Eddig nem volt soha ilyen problémám,hogy késett volna.7 hónappal ezelőtt szültem,de az tervezett baba volt.A múlt héten gyógyultam meg,elkaptam az influenzát.Ez befolyásolhatya a betegség a késést?Tesztet holnap szeretnék csinálni.A hasam szokott mensi szerűen görcsölni,de nem jön meg.Arra emlékszem,hogy múlt hónapban mikor megjött nagyon meglepődtem,mert akkora még nem vártam,korábban jött meg.
2012. márc. 19. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Terhesség után lehet rendszertelen és a felfázás is hathat rá, bár nem feltétlenül. Bizony az is benne van a pakliban, hogy védekezés ellenére terhes vagy.
2012. márc. 19. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:
csináltál tesztet?Mi lett az eredmény?
2012. márc. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!