A páromhoz költöztem,18 éves vagyok és szerettünk volna egy kisbabát, a párom 21éves dolgozik, igaz a szüleinél lakunk. Teherbeestem most a 18. hetet töltöm. A szülei tudják és párom is. Szerintetek elitélendő ilyen fiatalon gyermeket vállalni?
Figyelt kérdés
csak mert sok bántalmazást, kritizálást kapok2014. dec. 22. 18:48
21/25 anonim válasza:
ja és ajánlom pluszba még a palástfű teát. segít a koraszülés és a vetélés ellen. erősíti a méhet is.
22/25 anonim válasza:
gyógyteákat sem szabad terhesen inni..
reméljük együtt is maradtok. nekem csak ez a netzes a fiatalok gyerekvállalásában.
23/25 anonim válasza:
Nyugodtan, ugysem Magyarorszàgra adozom! ;)
Nem kell eltartanom a sok gyereket aki papàs-mamàst akar jàtszani xD
24/25 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo... Romaniaban elunk ;)
2015. febr. 16. 18:26
25/25 A kérdező kommentje:
Inkabb a sajat kinoddal torodj. Itt azert vannak az emberek, hogy segitsenek ha valami problemam van es tanacsokat adnak. De te egy bunko es primitiv ember vagy. Nem tudom en mit artottam neked, de amig en nem tiszteletlenkedem veled addig legyszives te is vegyel vissza.
Ha meg nem tetszik valami akkor nem kell irni a kerdesemhez, sot nem is kell belepned ide :)
Koszonom a megertesed.
2015. febr. 17. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!