Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki ikreket elvetet munkanélkü...

Aki ikreket elvetet munkanélküli egyedül can az elítélendő? Más megítélés az ikrek miatt? Megtartanátok még ha nincs pénzetek akko is?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 23:15
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
77%

szerintem az az elítélendő, hogy ha egyedül van, nincs pénze, nem tud bevállalni egy gyereket, akkor nem védekezik.

az már más kérdés, hogy mi a legjobb ebben a helyzetben, én nem vagyok fanatikus abortusz ellenes, ilyen esetben én megértem. önmagában, hogy hány gyerek van szerintem csak akkor számítana, ha arról lenne szó, hogy egyet el tud tartani, de kettőt már nem

2014. okt. 24. 00:53
 2/46 anonim ***** válasza:
15%

Első,megöl a kíváncsiság, hogy mi az a 100szazalekos fogamzasgatlo modszer, ami teljes mértékben kizárja a terhességet. Áruld el, kérlek! Mert eddig tudomásom szerint egyedul a nemi élet nelkuli Let az egyetlen.

Kerdezo, nem ítélem el. A semmiből nem lehet gyereket nevelni.

2014. okt. 24. 05:15
 3/46 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az az elítélendő hogy egyéjszakás kalandnál nem védekezik. Persze nincs 100%-os védekezés, de ezen az oldalon majdnem mindenki az mellett lesz terhes, ami nekem kissé hihetetlen, mert ha igaz lenne akkor már a gatyájuk is ráment volna a gyógyszergyáraknak a fájdalomdíjakra. Meg azt utálom hogy saját döntése alapján elveteti a gyereket, utána meg elvárja a sajnálkozás. Nem sajnálom, saját döntés.
2014. okt. 24. 06:50
 4/46 anonim ***** válasza:
30%
Csak ugy mondom, hogy a baratnom is ovszer mellett lett terhes ugy, hogy minden egyuttlet utan ellenoriztek a gumit, es semmilyen szakadast nem veltek felfedezni rajta, megis teherbe esett... elofordul az ilyesmi, semmi sem 100%-os. En alapvetoen elegge elitelem az abortuszt, de vannak helyzetek, amikor tenyleg indokolt. Inkabb az valt ki undort belolem, aki sportot uz belole. De itt nyilvan nem errol van szo, hiszen ha a kerdezo felelotlen lenne, akkor nem tette volna itt fel a kerdest, mivel egyertelmuen vivodik, ugyhogy ne bantsatok, mert barki kerulhet ilyen helyzetbe ugy is, hogy nem a felelotlensege folytan keveredett bele. Viszont kedves kerdezo, mi nem donthetunk helyetted. Ezt a csatat magaddal kell megvivnod, te tudod, hogy tenyleg annyira rossz-e a helyzeted, hogy nem tudod oket felnevelni. Ha igy van, valoban nincs mas valasztas, mert inkabb ez, mint hogy rossz korulmenyek kozott eljenek.
2014. okt. 24. 08:06
 5/46 anonim ***** válasza:
56%

Nem szeretnék vitatkozni és elkanyarodni az eredeti kérdéstől,de az utolsó válaszolótól kérdezném hogy ha a barátnőd minden alkalommal ellenőrizte az óvszert az aktus után és rendben volt,akkor mégis hogyan lett terhes?Megszállta a szentlélek?vagy egy "kiskrapek" mégis átjutott a gumin kis csákánnyal,aztán bevarrta azt maga után, nehogy észrevegyék?vagy a barátnőd mégis felelőtlen és engedte a párját behatolni óvszer nélkül az elején és az előváladékból már sok gyermek fogant?kitudja!csodák nincsenek,csak az ember hajlamos hibázni.

Nos ha ez az ikerpár egy hiba miatt fogant,akkor szerintem sem szabad megtartani,csak azért,hogy ki mit szól.Ha viszont van rá esély,hogy felneveld őket rendesen,akkor tartsd meg,mert a gyerek az egyetlen dolog amiért érdemes élni a mai világban(akinek van az tudja,vagy akinek nem lehet és szeretne az is tudja)

2014. okt. 24. 10:08
 6/46 A kérdező kommentje:
Igazából az ütött aziven hgy ikrek ami elg ritka, na meg hogy rajt van a papíron hogy ritmusos szívhangok. Akkor ver a szívük?! Csak mi leszna s babaruha se babakocsi se kaja se semmi nem lsz nekik??
2014. okt. 24. 11:56
 7/46 A kérdező kommentje:
Egyébként szintén óvszer mellett fogant igaz nem ellenőrizgettem sose az óvszert 4-5 évig nem volt vele gond
2014. okt. 24. 11:57
 8/46 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem igen elítélendő,ha megöleted a saját gyerekedet,de neked kell elszámolni a lelkiismereteddel,és a tetteiddel.
2014. okt. 24. 12:11
 9/46 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem volna ikreket szoval alaposan meggondolnam. Kereshetsz munkat gyerek mellett más is dolgozik. Léteznek valos otthoni munkák is. A gyerekek utan egyszeri anyasagi jar abbol lehet venni kocsit agyat nyilvan hasznaltan. Az o kajajukra lesz családi gyes. Kérhetsz gyermekvedelmit. Aztán beiratod bölcsibe mész dolgozni. Vagy irsz a fokusznak es érkeznek az adomanyok:)
2014. okt. 24. 13:35
 10/46 anonim ***** válasza:
87%

Azért nehezen tudom elképzelni, hogy megszülöd őket, és csupaszon, kaja nélkül fognak fetrengeni a földön.

Ha akarod őket, a "hozzávalókat" is meg fogod találni.

2014. okt. 24. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!