Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki ikreket elvetet munkanélkü...

Aki ikreket elvetet munkanélküli egyedül can az elítélendő? Más megítélés az ikrek miatt? Megtartanátok még ha nincs pénzetek akko is?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 23:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

De sok bunkó van köztetek....

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Neked kell érezned, hogy fel mered-e vállalni a babákat így. Az apáról lehet tudni valamit? Őneki mi a véleménye?

Rokonok nem tudnak segíteni? Ruhákban, kiságyban, ilyesmikben legalább?

2014. okt. 24. 17:49
 12/46 A kérdező kommentje:
De mit szól a védőnő ha mondjuk csak egyvruhája lesz? Idővel 2. Meg leedőkbe pelenkázom és doboz volna a kiságya? Kb így tudnám megoldani.tényleg nincs semmi pénz anyámhoz tudok max hazamenni ahol a szobam dobozokbol áll. Anyám az abortusz mellett van a pasi kidobott
2014. okt. 24. 18:41
 13/46 anonim ***** válasza:

Turikban vannak olcsó babaholmik. Pár 100 Ft. És körbe kell kérdezni az összes ismerőst, ki, miben tud segíteni.

De, ha ennyire nagyon vacak az anyagi helyzeted, és úgy érzed, hogy nem szabad őket megszülnöd, akkor ne másoki véleményére hallgass. Csak a te érzéseid számítanak!

Lehet, hogy később nagyon fájni fog a döntésed, de így legalább tudod, hogy nem teszel ki két gyereket a nélkülözésnek.

Majd, ha rendbejön az életed, lesz munkád és egy normális hapsid, aki szeretne gyereket, akkor majd lesz gyereked.

2014. okt. 24. 20:39
 14/46 anonim ***** válasza:
73%

"lepedőkbe pelenkázom és doboz volna a kiságya" ?????

Ez most komoly???

Ne haragudj hogy ezt kérdezem,de te hány éves vagy?

Ha nincs apa és anyukád elvetetné,akkor nem kérdés,hogy nincs senki aki támogatna,jól értem?

Felelőtlenség lenne így gyereket/gyerekeket vállalni....bocs

2014. okt. 24. 22:09
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ezt a kérdést feltetted, engem arról győz meg, hogy meg szeretnéd tartani őket. Így - látatlanban - azt gondolom, hogy megbánnád az abortuszt. Ahányszor ikreket látnál, mindig eszedbe jutnának a tieid.

Ami a "megítélést" illeti, az nincs rád írva, hogy elvetettél gyereket, és hányat. De nem is a megítélés számít, hanem hogy mit érzel.

Nem vagyok vallásos, de nem vagyok az abortusz híve. (Pedig jó barátnőm is vetetett el babát.) Ikreket elvetetni két emberélet, ha erre gondolsz - de nyilván egy is pótolhatatlan.

Mivel nekem ikreim vannak, annyit tudok mondani, hogy ikreket kihordani és nevelni nehéz, de egyben maga a csoda! Én nagy szerencsének tartom, hogy mgadatott.

Az anyagiak kemény dió. De dupla TGYÁS-t kapsz az elején, és a GYES hat éves korukig jár, duplán. Ez pici segítséget jelenthet azért...

Esetleg nyílt örökbefogadás, ha végképp nem tudod megoldani...?

2014. okt. 24. 22:33
 16/46 A kérdező kommentje:
De vgüls azon gondolkodom hogy mit számít most az hgy lepedő vagy liberó? Hogy doboz vagy kiságy? 2 kis ikas dobozra gondoltam es kivagnam racsosra. Úgy sem fog emlekezni rá. Vagy nem jó így? Sok lepedőt raknék bele matrac helyett vagy kispárnát. Azért mégiscsak ikrek nincs szivem elvetetni
2014. okt. 24. 22:34
 17/46 A kérdező kommentje:
Nem fogom elvetetni lesz ami lesz 19 vagyok amugy.nincs meg érettségim
2014. okt. 24. 22:36
 18/46 anonim ***** válasza:

veszélyes lenne a dobozos kiságy ötleted....ezért nem szabad megtartanod őket,mert gyerek vagy még

egy újszülöttnek nem szabad a feje alá párnákat tenni,még megfullad.....rossz belegondolni mi lesz ha megtartod....

2014. okt. 24. 23:30
 19/46 anonim ***** válasza:

érettségizz le inkább

bár kicsit olyan mintha kamu sztori lenne ez az egész és csak polgárpukkasztásból írnál ilyeneket

2014. okt. 24. 23:32
 20/46 A kérdező kommentje:
Most érettségiznék de így lehet nem fogok. De a dobozban mi a baj?
2014. okt. 24. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!