Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki ikreket elvetet munkanélkü...

Aki ikreket elvetet munkanélküli egyedül can az elítélendő? Más megítélés az ikrek miatt? Megtartanátok még ha nincs pénzetek akko is?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 23:15
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
2014. okt. 25. 00:07
 22/46 A kérdező kommentje:
Utólső ez tetszett tehát jó ótlet a doboz nem lesz baja tőle a babáknak s arra gondoltam szepen kidekoralom a dobozok külsejét.a párnát amúgy úgy értettem hogy egy nagypárnát nekik matrac helyett nem a fejük alá. Majd lesz valahogy:-) úgy érzem szeretem őket más gyerek is felnő szegényen nem?
2014. okt. 25. 00:17
 23/46 anonim ***** válasza:
87%
Ha igaz és tényleg megtartod őket, menj el védőnőhöz, írj ingyenes csoportokba hogy kiságyat és babaápolási dolgokat keresel, pár dolgot biztos be tudsz így is szerezni, vagy ismerősöktől kölcsönkérni.
2014. okt. 25. 10:31
 24/46 anonim ***** válasza:
ha megszuletnek a babak kapsz rgyszeri anyasagi tamogatast ami 64000 ft abbol hasxnaltan egy kisagy ( s brendonban van 10000 ft ert is mar de az uj ) babakocsi van mar 15- 20000 ft ert ami eleg jo babaruhat a turiban is tudsz venni mondjuk 10000 ert nagyon sokat pelenka a pelusdiszkontban 4000 a szaz db ha kettot veszel az ugye 8000 ugyhogy mindent osszevetve kb 50000 ft es akkor meg arad neked is vmennyi kajara 3 gyerek anyukaja
2014. okt. 25. 15:41
 25/46 anonim ***** válasza:
ja es ha esetleg ne adj isten tapszeresek lesznek az orvos felirja neked 90% kedvezmennyel az anyagi korulmenyeid miatt. Mi is szegenyek vagyunk de sosem szenvedtek hianyt semmiben a gyerekek mert mindig ok voltak az elsok aztan ami maradt azt vhogy beosztottuk honap vegeig. Amugy anyaotthonik is vannak ott segitenek is neked a babakkal.utolso voltam
2014. okt. 25. 15:52
 26/46 anonim ***** válasza:
55%
hihetetlen hogy arra bíztattok egy gyereket hogy szüljön meg másik kettőt,felelőtlenek vagytok,persze könnyű itt irogatni,meg támogatni őt most a döntésben,nem ti lesztek akik ténylegesen segíteni fogtok neki,illetve nem titeket nevel fel egy még butuska,éretlen gondolkodású gyerek,mert nekem ez jött le azokból a mondatokból amiket írt.....
2014. okt. 25. 16:28
 27/46 anonim ***** válasza:
24/25 vok en is 19 voltam mikor a nagylanyomat szultem aki most elsos es csodak csodajara nem voltam hulye hozza ha ugy csinalja ahogy leirtuk neki ugy meg ha nehezen is el tudja oket tartani 3 eves korukban pedig mehetnek oviba o meg dolgozni vannak akik 4 gyereket nevelnek egyedul az a gyerek nem a markas ruhaktol meg a jatekoktol lessz boldog hanem attol h szeretik es vigyaznak ra!!! Sok anyukat lattam aki a parhonapos gyereket tetotol talpig markaba oltoztette de kozben meg a gyerek ott sirt a 100 ezres babakocsijaban es anyukanak eszebe se volt h megvigasztalja. Amugy ikreknel dupla gyes is van ami a csp al eggyutt kb 70000 ft ebbol nem nagylabon de megelhetnek. Ha kezebe fogja a gyerekeit egybol fel fog noni
2014. okt. 25. 19:05
 28/46 anonim ***** válasza:

3éves korukba?

1,5-2 évesen mehetnek bölcsibe,és mehet dolgozni

2014. okt. 25. 19:34
 29/46 anonim ***** válasza:
A vedono nem fog lelkesedni a doboz agyert.... Mibol elsz?
2014. okt. 25. 19:38
 30/46 anonim ***** válasza:

"Egyébként szintén óvszer mellett fogant igaz nem ellenőrizgettem sose az óvszert 4-5 évig nem volt vele gond"

"19 vagyok amugy.nincs meg érettségim"

Gratulalok. 14-15 eves korban szexualis eletet elni.... Inkabb tanultal volna

2014. okt. 25. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!