Aki ikreket elvetet munkanélküli egyedül can az elítélendő? Más megítélés az ikrek miatt? Megtartanátok még ha nincs pénzetek akko is?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 23:15
22/46 A kérdező kommentje:
Utólső ez tetszett tehát jó ótlet a doboz nem lesz baja tőle a babáknak s arra gondoltam szepen kidekoralom a dobozok külsejét.a párnát amúgy úgy értettem hogy egy nagypárnát nekik matrac helyett nem a fejük alá. Majd lesz valahogy:-) úgy érzem szeretem őket más gyerek is felnő szegényen nem?
2014. okt. 25. 00:17
23/46 anonim válasza:
Ha igaz és tényleg megtartod őket, menj el védőnőhöz, írj ingyenes csoportokba hogy kiságyat és babaápolási dolgokat keresel, pár dolgot biztos be tudsz így is szerezni, vagy ismerősöktől kölcsönkérni.
24/46 anonim válasza:
ha megszuletnek a babak kapsz rgyszeri anyasagi tamogatast ami 64000 ft abbol hasxnaltan egy kisagy ( s brendonban van 10000 ft ert is mar de az uj ) babakocsi van mar 15- 20000 ft ert ami eleg jo babaruhat a turiban is tudsz venni mondjuk 10000 ert nagyon sokat pelenka a pelusdiszkontban 4000 a szaz db ha kettot veszel az ugye 8000 ugyhogy mindent osszevetve kb 50000 ft es akkor meg arad neked is vmennyi kajara 3 gyerek anyukaja
25/46 anonim válasza:
ja es ha esetleg ne adj isten tapszeresek lesznek az orvos felirja neked 90% kedvezmennyel az anyagi korulmenyeid miatt. Mi is szegenyek vagyunk de sosem szenvedtek hianyt semmiben a gyerekek mert mindig ok voltak az elsok aztan ami maradt azt vhogy beosztottuk honap vegeig. Amugy anyaotthonik is vannak ott segitenek is neked a babakkal.utolso voltam
26/46 anonim válasza:
hihetetlen hogy arra bíztattok egy gyereket hogy szüljön meg másik kettőt,felelőtlenek vagytok,persze könnyű itt irogatni,meg támogatni őt most a döntésben,nem ti lesztek akik ténylegesen segíteni fogtok neki,illetve nem titeket nevel fel egy még butuska,éretlen gondolkodású gyerek,mert nekem ez jött le azokból a mondatokból amiket írt.....
27/46 anonim válasza:
24/25 vok en is 19 voltam mikor a nagylanyomat szultem aki most elsos es csodak csodajara nem voltam hulye hozza ha ugy csinalja ahogy leirtuk neki ugy meg ha nehezen is el tudja oket tartani 3 eves korukban pedig mehetnek oviba o meg dolgozni vannak akik 4 gyereket nevelnek egyedul az a gyerek nem a markas ruhaktol meg a jatekoktol lessz boldog hanem attol h szeretik es vigyaznak ra!!! Sok anyukat lattam aki a parhonapos gyereket tetotol talpig markaba oltoztette de kozben meg a gyerek ott sirt a 100 ezres babakocsijaban es anyukanak eszebe se volt h megvigasztalja. Amugy ikreknel dupla gyes is van ami a csp al eggyutt kb 70000 ft ebbol nem nagylabon de megelhetnek. Ha kezebe fogja a gyerekeit egybol fel fog noni
28/46 anonim válasza:
3éves korukba?
1,5-2 évesen mehetnek bölcsibe,és mehet dolgozni
29/46 anonim válasza:
A vedono nem fog lelkesedni a doboz agyert.... Mibol elsz?
30/46 anonim válasza:
"Egyébként szintén óvszer mellett fogant igaz nem ellenőrizgettem sose az óvszert 4-5 évig nem volt vele gond"
"19 vagyok amugy.nincs meg érettségim"
Gratulalok. 14-15 eves korban szexualis eletet elni.... Inkabb tanultal volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!