Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromhoz költöztem,18 éves...

A páromhoz költöztem,18 éves vagyok és szerettünk volna egy kisbabát, a párom 21éves dolgozik, igaz a szüleinél lakunk. Teherbeestem most a 18. hetet töltöm. A szülei tudják és párom is. Szerintetek elitélendő ilyen fiatalon gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés
csak mert sok bántalmazást, kritizálást kapok
2014. dec. 22. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%

Hetente minimum két ugyanilyen jellegű kérdés van, ugyanebben a stílusban, már a kiírt szövegből felismerhető, hogy ugyanaz gyártja őket.

Ennyire unalmas, sivár életed van?

2014. dec. 22. 21:33
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
okos kislány lehetsz....
2014. dec. 22. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Amíg eltartott vagy, addig gyereknek minősülsz. (ide most nem tartoznak azok pl., akik elvesztették a munkájukat és átmenetileg eltartottak) Gyerek meg ne szüljön, én azt mondom. Elítélendő, mert azt a gyereket odaszülöd az anyósék nyakára, azt meg kétlem, h annyira felelősségteljesek lettetek volna, h előtte megbeszélitek velük, h lehet-e, nem zavarná-e őket. Kész tények elé állítani a szülőket, akik segíteni akartak rajtatok azzal, h nem küldtek albiba benneteket, szerintem durva visszaélés.
2014. dec. 22. 22:59
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem a koroddal van a gond, hanem a körülményekkel.

Szerettetek volna egy kisbabát, hát összehoztatok egyet. Gratulálok. Az persze nem zavar, hogy még saját lakásotok sincs. Nem baj, babázhatsz, mert azt akartad.

Hogy fogsz felelősségteljes dóntést hozni a gyerekeddel kapcsolatban, ha még az önálló életre is képtelen vagy? Na, ez itt a baj, nem a korod.

2014. dec. 23. 07:58
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg rengeteg ilyen kérdés van hogy 18-20 évs lányok meghalnak ha nem babázhatnak azonnal. Elnézést ha valaki magára veszi, unokatesóm is 17 êvesen teherbe esett és megtartotta egyedül családi segitséggel szépen neveli, most főiskolára jár, büszkék vagyunk rá. De azt nem tudom támogatni amikor ennyi taknyos tinilány inkább gyereket szül hogy ne kelljen tanulni és dolgozni, valaki nyakába akasztva magát meg a gyerekét, mert még gyed-re sem jogosult mert egy percet nem dolgozott még. A 20-21 éves fiúk meg hamar rájönnek hogy nrm erre vágynak...
2014. dec. 23. 08:38
 16/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

azért lakunk a párom szüleinél, mert az édesapja sajnos rákos több mint 10éve. kezelésekre jár Pestre, de mi Romániában élünk. Párom hordja hónaponta, de az orvosok szerint nincs sok remény. Az édesanyját nem szeretnénk magárahagyni. a párommal 5 éve lasan, hogy együtt vagyunk és 1 éve eljegyzett. a háztartáshoz is hozzájárulok, mert suli után dolgozom majdnem minden nap. És még az a kérdésem lenne(főleg várandósoktól) ti milyen vitamint/gyógyszert szedtek? eléggé szédülök mostanság. :(

2014. dec. 23. 12:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Én Gravidát szedek, de nem gondolom, hogy az segít a szédüléseden. Biztos nagyon alacsony a vérnyomásod.
2014. dec. 23. 13:49
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező,nagyon sokan elítélik az ilyen embereket.

Ha 18 évesen megtudja adni az a gyereknek ami kell,akkor hadd legyen gyereke,ha nem akkor meg az ő felelősségük.

Én 17 vagyok,de érettebb vagyok a koromnál,én nem megyek szórakozni,bulizni,nem iszom,semmi káros,nekem nagyon korán fel kellett nőnöm.

Engem nem érdkell ki mit mond,ha én ezt szerettem volna akkor ez van,az én életem,az én döntéseim,ha el..ESZEM az életem akkor ez van.És az elöbb olvastam az egyik hozzászólót,ha az én lányom is ilyenkor teherbeesik,akkor nem fogok neki annyira örülni,de elfogadom a döntését,ha nem a szülőkre fogják bízzni.

Én sem az édesanyámék nyakára szülöm,diák munkáim voltak,sokat összeszedtem evvel,voltam bébiszitterkedni onnan is össze szedtem pénzt,a párom dolgozik.Meg lesz a babának mindene,a páromnak saját lakása van.

És nagyon sajnálom ami a párod apjával történt.

Jó babavárást és sok sikert!

2014. dec. 23. 19:58
 19/25 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)

utolsó előtti kommentelő: Tegnap hozott a párom Gravidát és segített! köszönöm, hogy ajánlottad.

És újabb kérdésem...: lehetséges hogy a pici mozgását éreztem? :o

2014. dec. 24. 12:54
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
18 hetesen megeshet. én a 16. hét előtt 1 nappal éreztem először. most én is 18 hetes vagyok 2-ként írtam komit. én is Gravidát szedek,meg ajánlom neked a magnézium-citrátot. napi 3#1 plusz kalciumot. a magnéziumot mindenképpen szedd,mert segít,hogy ne fájjon úgy a hasad. én görcsökkel kerültem 2 hete kórházba. ott magneb6-ot mondtak napi 6-ot. de semmit nem ér. 2 napja szedem a magnézium-citrátot és egyáltalán nem fáj már a hasam. Ha bármi kérdésed van és nem akarsz negatív kommenteket nyugodtan írhatsz priviben is.
2014. dec. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!