A páromhoz költöztem,18 éves vagyok és szerettünk volna egy kisbabát, a párom 21éves dolgozik, igaz a szüleinél lakunk. Teherbeestem most a 18. hetet töltöm. A szülei tudják és párom is. Szerintetek elitélendő ilyen fiatalon gyermeket vállalni?
Hetente minimum két ugyanilyen jellegű kérdés van, ugyanebben a stílusban, már a kiírt szövegből felismerhető, hogy ugyanaz gyártja őket.
Ennyire unalmas, sivár életed van?
Nem a koroddal van a gond, hanem a körülményekkel.
Szerettetek volna egy kisbabát, hát összehoztatok egyet. Gratulálok. Az persze nem zavar, hogy még saját lakásotok sincs. Nem baj, babázhatsz, mert azt akartad.
Hogy fogsz felelősségteljes dóntést hozni a gyerekeddel kapcsolatban, ha még az önálló életre is képtelen vagy? Na, ez itt a baj, nem a korod.
köszönöm a válaszokat.
azért lakunk a párom szüleinél, mert az édesapja sajnos rákos több mint 10éve. kezelésekre jár Pestre, de mi Romániában élünk. Párom hordja hónaponta, de az orvosok szerint nincs sok remény. Az édesanyját nem szeretnénk magárahagyni. a párommal 5 éve lasan, hogy együtt vagyunk és 1 éve eljegyzett. a háztartáshoz is hozzájárulok, mert suli után dolgozom majdnem minden nap. És még az a kérdésem lenne(főleg várandósoktól) ti milyen vitamint/gyógyszert szedtek? eléggé szédülök mostanság. :(
Kedves kérdező,nagyon sokan elítélik az ilyen embereket.
Ha 18 évesen megtudja adni az a gyereknek ami kell,akkor hadd legyen gyereke,ha nem akkor meg az ő felelősségük.
Én 17 vagyok,de érettebb vagyok a koromnál,én nem megyek szórakozni,bulizni,nem iszom,semmi káros,nekem nagyon korán fel kellett nőnöm.
Engem nem érdkell ki mit mond,ha én ezt szerettem volna akkor ez van,az én életem,az én döntéseim,ha el..ESZEM az életem akkor ez van.És az elöbb olvastam az egyik hozzászólót,ha az én lányom is ilyenkor teherbeesik,akkor nem fogok neki annyira örülni,de elfogadom a döntését,ha nem a szülőkre fogják bízzni.
Én sem az édesanyámék nyakára szülöm,diák munkáim voltak,sokat összeszedtem evvel,voltam bébiszitterkedni onnan is össze szedtem pénzt,a párom dolgozik.Meg lesz a babának mindene,a páromnak saját lakása van.
És nagyon sajnálom ami a párod apjával történt.
Jó babavárást és sok sikert!
köszönöm szépen:)
utolsó előtti kommentelő: Tegnap hozott a párom Gravidát és segített! köszönöm, hogy ajánlottad.
És újabb kérdésem...: lehetséges hogy a pici mozgását éreztem? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!