Van még valaki, akinek bevált az aktus utáni félórás pihi megemelt csípővel? Én elsőre teherbeestem!
Figyelt kérdés
Mondjuk aznap volt ovum, de így tutira bent maradt a "cucc". :)
Szerintem annak köszönhető.
2014. okt. 30. 11:24
1/11 anonim válasza:
Én is ezt tettem. Elsőre sikerült nekünk is.
2/11 anonim válasza:
Amikor én is elkezdtem ezt még abban a hónapban sikerült.
3/11 anonim válasza:
Ezek a tippek-trükkök vagy bejönnek vagy sem... Igazából gyertyázás nélkül is teherbe estél volna.
Gratulálok!!!
4/11 anonim válasza:
Igen,nekem is bevált elsőre az aktus után a Gyertyaállás nekünk első Babánk a párommal!:)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Azért érdekes ez, szerintem van benne valami, sokan írják, hogy hamarabb összejön vele a baba, nemcsak itt.
Egy próbát mindenképp megér... :)
2014. okt. 30. 13:02
6/11 anonim válasza:
Szia! Nalam par napon belul kiderul :) mar fel eve probalkozunk, de most eloszor vartam 20-25 percet a felkelessel, kicsit megemelt csipovel pihiztem, hatha igy eselyesebb. Remelem sikerult, vannak biztato jelek, de nem merem beleelni magam, meg barmi lehet :) de nagyon remenykedem :)
7/11 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :)
2014. okt. 30. 13:26
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Jelentem, nekem is bevált!!!!! :)))))) hihetetlenül boldog vagyok :))))))
10/11 A kérdező kommentje:
Juj, de jó!!!
Gratulálok, utolsó!
Boldog babavárást! :)
2014. nov. 4. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!