Vajon teherbeestem?

Figyelt kérdés
Még nem tesztelek, mert hétvégén fog kijönni a 28 nap, de az előző mensim 3 hétre jött meg, mert korábban volt peteérésem, és most is úgy éreztem, hogy korábban volt, és ahhoz képest most kellett volna megjönnie... Hányingerem nincs, csak az a furcsa, hogy már két hete, egyre csúnyább a bőröm, tiszta pattanás, mitesszer, kiütés, és semmi nem használ rá, és irtó érzékeny vagyok, tegnap egy apróságon is órákig bőgtem, és szörnyen éreztem magam... Kicsit mintha feszülne a mellem, és a héten voltak görcseim egy-két napig, de azóta semmi... Reménykedhetek szerintetek?
2014. ápr. 14. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg minden adott hozzá, persze hogy reménykedhetsz. Régóta próbálkoztok?

Persze egy teszt fogja eldönteni, meg ha nem fogsz menstruálni. Drukkolok hogy így legyen! Xar ez a várakozás, de hát ez van :)

2014. ápr. 14. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
ha voltatok együtt védekezés nélkül akkor természetesen igen. A hányinger késöbb jön, bár én is pont itt tartok ahol te de nekem idöben volt ovum, a mellem leszakad és néha mintha lenne émelygés, de mivel tudom hogy túl korai lenne nem hiszem hogy attól van. Ha elöbb volt ovud akkor tesztelhetsz is elöbb.
2014. ápr. 14. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom biztosra, mikor volt ovum, csak sejtem, mert múlt hónapban is megéreztem, és tényleg egy héttel korábban jött meg. Kb. 3-4 hónapja próbálkozunk...:)
2014. ápr. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!