Vajon teherbeestem?
Figyelt kérdés
Még nem tesztelek, mert hétvégén fog kijönni a 28 nap, de az előző mensim 3 hétre jött meg, mert korábban volt peteérésem, és most is úgy éreztem, hogy korábban volt, és ahhoz képest most kellett volna megjönnie... Hányingerem nincs, csak az a furcsa, hogy már két hete, egyre csúnyább a bőröm, tiszta pattanás, mitesszer, kiütés, és semmi nem használ rá, és irtó érzékeny vagyok, tegnap egy apróságon is órákig bőgtem, és szörnyen éreztem magam... Kicsit mintha feszülne a mellem, és a héten voltak görcseim egy-két napig, de azóta semmi... Reménykedhetek szerintetek?2014. ápr. 14. 16:09
1/3 anonim válasza:
Elvileg minden adott hozzá, persze hogy reménykedhetsz. Régóta próbálkoztok?
Persze egy teszt fogja eldönteni, meg ha nem fogsz menstruálni. Drukkolok hogy így legyen! Xar ez a várakozás, de hát ez van :)
2/3 anonim válasza:
ha voltatok együtt védekezés nélkül akkor természetesen igen. A hányinger késöbb jön, bár én is pont itt tartok ahol te de nekem idöben volt ovum, a mellem leszakad és néha mintha lenne émelygés, de mivel tudom hogy túl korai lenne nem hiszem hogy attól van. Ha elöbb volt ovud akkor tesztelhetsz is elöbb.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom biztosra, mikor volt ovum, csak sejtem, mert múlt hónapban is megéreztem, és tényleg egy héttel korábban jött meg. Kb. 3-4 hónapja próbálkozunk...:)
2014. ápr. 14. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!