Kocsik orsolya kérdése:
A teszt ellenére vajon terhes vagyok e vagy esetleg tévedett a teszt?
Figyelt kérdés
Párommal mostanában gyakran éltünk nemi életet védekezés nélkül főként az ovulációs ídőszakban körülbelül 5 napja fáj az alhasam olyan bökő érzést éreztem szinte aludni se tudtam. Reggelente rámjön néha a hányinger de hányni nem hánytam. Csináltam egy tesztet 2 napja negatív volt.2014. márc. 26. 20:01
2/10 anonim válasza:
a nem várt menstruáció első napja után kell tesztelni. Mikor kellene megjönnie?
3/10 A kérdező kommentje:
2014.04.07 kor megjonnie
2014. márc. 26. 20:35
4/10 anonim válasza:
Jaj hát te rettenetesen,de nagyon korán teszteltél!!!!!
5/10 A kérdező kommentje:
szerintem is mellem is feszül nem szokott meg ilyen koran fajni sem csak par nappal elotte.szerinted?
2014. márc. 26. 20:58
6/10 anonim válasza:
Terhességtől sem feszülhet még a melled, mivel, ha számításba veszem, hogy 12 nap múlva kell megjönnie, a megtermékenyített petesejt (ha van..) még be sem ágyazódhatott.
7/10 anonim válasza:
Jesszus! Azt hitted szex után már ki is derül, hogy terhes vagy vagy sem? :-D
Ma még csak márc.27 van...
Inkább nem írok mást! Olvasgass kicsit, mielőtt belevágsz a gyerekvállalásba!
8/10 A kérdező kommentje:
annyira azert hulye nem vagyok!!!!!de azert koszonom a valaszokat :D ma voltam vervetelen majd holnap kiderul mi a bajom .
2014. márc. 27. 10:36
9/10 anonim válasza:
A peteérést érzed, semmi bajod nincs valószínűleg. Minden tünet arra vall. :) Drukkolok, hogy sikerüljön!!
10/10 A kérdező kommentje:
mar mindegy voltam dokinal es megmondta h nem vagyok terhes hanem petefeszek cystam van 4.5cm es azt ereztem :( de azert koszonom a valaszokat.
2014. márc. 29. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!