10-es érzékenységű teszt 1 héttel menszi előtt halvány, de kivehető pozit mutat. Képet is tudok feltenni, bár élőben jobban látszik. Terhes lennék? Ilyen korán mutatná?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 10:55
2/21 anonim válasza:
Eléggé valószínűtlen hogy 6-7 dpo-n pozitív a teszt, bár már láttam ilyet de legkorábban 7 dpo-tól látszódott pár embernél egy halvány - szellemcsíknak is vehető - pozitív csík a teszten. Több ikres is volt köztük. Azonban az valószínűbb hogy esetleg előbb volt a peteérés és korábban jönne meg így lehet már közelebb vagy a mensihez mint gondolnád. Én nagyon drukkolok neked, majd tesztelj szerintem naponta, kétnaponta, ahogy jól esik, és írd meg :)
3/21 anonim válasza:
Ja és megnézném a képet én is :) Drukkhegyek!
4/21 A kérdező kommentje:
/www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_11_1kq6swx5uj.jpg
Remélem így is kivehető.
2014. márc. 11. 11:01
5/21 A kérdező kommentje:
/www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_11_1kq6swx5uj.jpg
2014. márc. 11. 11:01
6/21 A kérdező kommentje:
telefonomon olyan szépen látszik.itt nem tudom miért nem.na mindegy. tesztelek holnapután meg azután is és meglátjuk:)
2014. márc. 11. 11:03
7/21 A kérdező kommentje:
csinálok másikat ami világosabb:)
2014. márc. 11. 11:04
8/21 anonim válasza:
Nem látok semmit, azaz a képet sem látom. Nem tudom megnyitni.
9/21 A kérdező kommentje:
nem tudom miért nem linkként rakja ki.másold ki úgy menni fog.
2014. márc. 11. 11:06
10/21 anonim válasza:
Igen, látom. Gyanús :) Azért rávágni még nem tudnám hogy tuti baba, de reményre ad okot ez a teszt! Reméljük erősödik és szép pozitív lesz! Nagyon drukkolok, írd ám meg mizujs mikor tesztelsz :) Milyen teszt ez egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!