Két szellemcsíkos teszt, két nega! Ebből még lehet valami? Hétvégére nem várnám?
Aranyosak vagytok, de én nem igazán bízom benne. Ki is dobtam a tesztet!
Meg az is ezt igazolja,hogy a ma reggelin meg semmi sem látszik. Erősödnie kellett volna!
De a várakozáson kívül nem sokat tehetek!
Szerintem is halvány pozitív!Ne feledd 2 naponta duplázódik a HCG úgyhogy nem feltétlen kell másnap reggel erősebbnek lennie ha még csak eztán várod :).
Szurkolok
Nico
Tesztelni nem érdemes azelőtt, hogy nem jött meg, vagy, hogy megjött volna, mint sok esetben.
Felnőtt emberként, hogy lehetnek ennyien ennyire türelmetlenek? Megvárod, hogy megjön-e. "Megjött, most sajnos nincs baba." Vagy kivárod azt a másnap reggelét annak a napnak, mikor végülis nem jött meg és tesztelsz egyet. Vagy 2 csík lesz, vagy 1. Ha 1, akkor valószínű h megfog nemsokára jönni. Ennyi.
Én 7 hetes voltam, mikor tudomást szereztem a terhességemről és nem maradtam le semmiről. Legalább előbb jött.:)
Nem, nem teszteltem! :)
A hétvégén szeretnék, talán szombat reggel,ha addig nem jön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!