3 szellemcsíkos teszt?
Lányok, az most tuti negatív ha időn túl van 3 db olyan tesztem amin van haloványan 2. csik?
Létezik, hogy 3 más teszten mindegyiken ott a szellemcsik, vagy valaki száradási csíknak nevezik!?
Szerintem ha három -ráadásul különbözõ - teszten is van "valamilyen" csík, akkor az nagy valószínûségvel nem negatív. Tapasztalataim alapján a negatív teszten semmi nem látható.
A halvány is lehet pozitív, csak lehet korán teszteltél, vagy késöbb volt.peteérés, ezért halvány még.
Képet nem tudsz feltölteni róla esetleg?`
szia!
ha a telóddal - negatív képet csinálsz a tesztről a pozitív teszten látszani fog a csík,
ha szellemcsík akkor a negatívon sem látszik :)
remélem segítettem :D
Köszi utolsó a tippet :) megcsinálom :)
Első válaszolónak meg sajnos ez bonyolultabb h mikor kellett megjönnie.
Tettem már fel több kérdést, holnap megyek már uh-ra.
Röviden:
- fogamzásgátlót szedek van már 2 gyerekem.
ebben a hónapban 2 szemet hagytam ki mert 2 hete volt az esküvőm. ott fürödtünk a tóban reggel ami ott volt (de meleg volt a víz és 10 p voltunk bent).
5 nappal előbb megjött még 2 szem volt is a gyógyszeremből . előbb el is mult mondjuk pár nappal.
nem volt erősen meg de azért megvolt.
jobb oldalt voltak szurásos fájdalmaim nem minden nap, egyszer viszont annyira fájt h a lábamba ki kihatott .
Gondoltam petefékszek gyull. ra, cisztára, de megfordult a fejembe a terhesség is. ezért csináltam .
Kettő Gabriell teszt, és egy olcsobb a nevét meg se jegyeztem.
Mindegyik teszt jóval időn túl látszik a 2. csik de az is annyira hogy fényképről nem mis látszana. nézni kell h lássuk. de biztos h látom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!