Xepil teszt. Szellemcsíkos vagy halvány pozitív?
2014. júl. 28. 10:51
3/21 anonim válasza:
Nagy koncentrálàssal látom a 2.csikot de nem vennék ra mérget hogy pozitív ...
4/21 anonim válasza:
Gondolom azért a kép is csal valamennyire. Húgomnak ugyanilyen volt. Talán még halványabb is. Lassan megszül. :)
Ez ahhoz képest egész 'erős" pozi. :) Csak még korán csináltad, majd erősödik. :)
5/21 anonim válasza:
Ha akarom, akkor ott van a halvány második csík, ha akarom nem. Tesztelj pár nap múlva, hátha addigra erősödik a csík!
7/21 anonim válasza:
Én pozitívnak látom. Mióta késik?
8/21 A kérdező kommentje:
Kinagyítottam a képet, a többi részt feleslegesnek tartottam. Vasárnapig gondoltam meg kellene jönnie rendesen, de nem jött. Kis pecsételésem volt csak. Még mindig görcsölök és nagyon fáj a mellem.
2014. júl. 28. 11:28
10/21 anonim válasza:
Én is görcsöltem, és a melleim még a mai napig is fájnak. (10+3 vagyok ma)
Tesztelj holnap, vagy szerdán megint. :)
Szerintem bizakodhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!