Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két szellemcsíkos teszt, két...

Két szellemcsíkos teszt, két nega! Ebből még lehet valami? Hétvégére nem várnám?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 12:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Szerda van, könyörgöm... Hova tesztelsz még? Mostanában kezd beágyazódni, a HCG meg csak azután kezd termelődni. Persze, hogy lehet még valami.
2014. dec. 3. 12:43
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

De ha 21-23.-a körül volt az ovum, akkor azért már meg kellett volna történnie a beágyazódásnak nem?

2014. dec. 3. 12:45
 3/23 anonim ***** válasza:
Igen, de attól, hogy beágyazódott már még nem biztos, hogy van annyi hcg, hogy ki is mutassa egy teszt, főleg, ha boltit vettél, ami 25-s... mensi előtt esélyed sincs vele.
2014. dec. 3. 12:55
 4/23 anonim ***** válasza:
Kb. 6-7 napig vándorol a méh felé, ha odaért, 2-4 napig ott lebeg és tovább osztódik, végül kb. 4-5 nap, míg teljesen befúrja magát. Mivel azt se tudhatjuk, hogy pontosan mikor repedt meg a tüsző, nem tudhatjuk, hogy nálunk melyik folyamat mennyi ideig tart, tényleg nem érdemes a nemvárt előtt tesztelni. Továbbá a HCG is nagyon különböző ütemben termelődik, mindenkinél máskor éri el a kimutatható szintet. Van, akinek nemvárt előtt 1-2 nappal már kimutatja, de van, akinek csak néhány nappal azután. Sok csalódás, meg nega teszt kellett nekem is ahhoz, hogy megfogadjam, nem tesztelek soha többé nemvárt előtt...
2014. dec. 3. 12:55
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát na jó! Pénteknél hamarabb nem tesztelek! :)

Csak tegnap úgy megörültem a "szellemcsíkos" tesztnek. Aztán ma reggel az egyik tök nega, a másik meg szinte ugyanolyan szellemcsíkos!

2014. dec. 3. 12:58
 6/23 A kérdező kommentje:

ja, és tüneteim is vannak! Vagy legalábbis ilyeneket nem szoktam érezni, azért is teszteltem.

Derekam fáj! Két napig a petefészkem szúrt, ma a hasam alja, és rettentő fáradékony vagyok. Tegnap este 8-kor elaludtam! Székrekedésem van, és puffadok!

2014. dec. 3. 13:37
 7/23 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy szellemcsik?Tegyél fel képet a tesztről hátha mégsem az :)
2014. dec. 3. 13:41
 8/23 A kérdező kommentje:

Tegnap már tettem! A képen jól látszik,de szerintem szürkés. Ráadásul a ma reggeli nega.

Délelőtt csináltam más fajtát, azon is van egy halvány, de azért még látható csík! De szerintem ez is szürke!

2014. dec. 3. 13:44
 9/23 A kérdező kommentje:
2014. dec. 3. 13:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkét tesztből kifogtam azt, ahol látható a 2. csík helye!
2014. dec. 3. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!