Két szellemcsíkos teszt, két nega! Ebből még lehet valami? Hétvégére nem várnám?
Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 12:41
1/23 anonim válasza:
Szerda van, könyörgöm... Hova tesztelsz még? Mostanában kezd beágyazódni, a HCG meg csak azután kezd termelődni. Persze, hogy lehet még valami.
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi!
De ha 21-23.-a körül volt az ovum, akkor azért már meg kellett volna történnie a beágyazódásnak nem?
2014. dec. 3. 12:45
3/23 anonim válasza:
Igen, de attól, hogy beágyazódott már még nem biztos, hogy van annyi hcg, hogy ki is mutassa egy teszt, főleg, ha boltit vettél, ami 25-s... mensi előtt esélyed sincs vele.
4/23 anonim válasza:
Kb. 6-7 napig vándorol a méh felé, ha odaért, 2-4 napig ott lebeg és tovább osztódik, végül kb. 4-5 nap, míg teljesen befúrja magát. Mivel azt se tudhatjuk, hogy pontosan mikor repedt meg a tüsző, nem tudhatjuk, hogy nálunk melyik folyamat mennyi ideig tart, tényleg nem érdemes a nemvárt előtt tesztelni. Továbbá a HCG is nagyon különböző ütemben termelődik, mindenkinél máskor éri el a kimutatható szintet. Van, akinek nemvárt előtt 1-2 nappal már kimutatja, de van, akinek csak néhány nappal azután. Sok csalódás, meg nega teszt kellett nekem is ahhoz, hogy megfogadjam, nem tesztelek soha többé nemvárt előtt...
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát na jó! Pénteknél hamarabb nem tesztelek! :)
Csak tegnap úgy megörültem a "szellemcsíkos" tesztnek. Aztán ma reggel az egyik tök nega, a másik meg szinte ugyanolyan szellemcsíkos!
2014. dec. 3. 12:58
6/23 A kérdező kommentje:
ja, és tüneteim is vannak! Vagy legalábbis ilyeneket nem szoktam érezni, azért is teszteltem.
Derekam fáj! Két napig a petefészkem szúrt, ma a hasam alja, és rettentő fáradékony vagyok. Tegnap este 8-kor elaludtam! Székrekedésem van, és puffadok!
2014. dec. 3. 13:37
7/23 anonim válasza:
Honnan tudod hogy szellemcsik?Tegyél fel képet a tesztről hátha mégsem az :)
8/23 A kérdező kommentje:
Tegnap már tettem! A képen jól látszik,de szerintem szürkés. Ráadásul a ma reggeli nega.
Délelőtt csináltam más fajtát, azon is van egy halvány, de azért még látható csík! De szerintem ez is szürke!
2014. dec. 3. 13:44
10/23 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkét tesztből kifogtam azt, ahol látható a 2. csík helye!
2014. dec. 3. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!