Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil teszt szokott szellemcsi...

Xepil teszt szokott szellemcsikos lenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Teszteltem egy xepilt. lattszik ajta egy nagyon halvany masodik csik. linkelek kepet bar leht nem fogja vissza adni.mind1 nem is az a lenyeg hanem h szokott e ez szellem csikos lenni? vagy ha kijon vmi akk azt azert lehet vmire velni?!

[link]

2014. nov. 20. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ennyire nekem még nem lett szellemcsíkos, de ha mensi napja után vagy, akkor ez édes kevés. Ha még van 3-5 napod mensiig, akkor még reménykednék. Hol tartasz a ciklusodban? Reggeli első vizeletes teszt ez?
2014. nov. 20. 12:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia. reggeli első és fent van a hőm is 37.2 volt reggel. 1 napja kesik. Nem tudom eldonteni h ez szellemcsik vagy kezdhetek orulni :/
2014. nov. 20. 12:45
 3/12 anonim ***** válasza:
En mind a 2x terhes voltam mikor ennyit mutatott, de tenyleg fugg a ciklusodtol.
2014. nov. 20. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Hat ha mar kesik akkor lehet, hogy keves ennyi.
2014. nov. 20. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Már késik és csak ennyi látszik? Szkeptikus lennék. Ha nem jönne meg hétvégére, akkor ismételnék.
2014. nov. 20. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
lehet hogy későn volt óvúláció és még azért ilyen halovány
2014. nov. 20. 12:48
 7/12 A kérdező kommentje:
vasarnapra tervezem az ismetlest csak addig leragom a 10 körmöm :-D
2014. nov. 20. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
próbálj türelmes leni nézd meg én már másfél hétnél tartok és még várok.
2014. nov. 20. 12:51
 9/12 A kérdező kommentje:
2 napja is csinaltam tesztet de az full negativ volt teljesen feher mezovel azoval ugy erze ez haladas csak olvastam hideget meleget az xepilrol is bennem van h az cska egy szellemcsik. van itt vki akinek van vele tapasztalata?
2014. nov. 20. 12:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez szerintem szellemcsík. De ne keseredj! Új hónap,új remény :-)
2014. nov. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!