Szerintetek most ez pozitív vagy szellemcsíkos teszt? (Expect márkájú)
Este csináltam egy terhességi tesztet, és az alábbi eredményt produkálta.
A második képnél kivettem a műanyagból, hogy nem az üveg veri-e vissza csak a fényt vagy hasonló, de azon is látok valamit. Ezzel a teszttel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
Ez a ciklusom nagyon kitolódott, így nem tudom, mikorra nem várom.
Köszi a válaszokat!
Holnap reggel okosabb leszek. Azért sem akarom felfogni, mert semmi "tünetem" sincs. Jobban mondva 1-2 napja a petefészek környékén éreztem olyan szurkálást, mint amit ovukor szoktam, ezért megcsináltam egy ovulációs tesztet, ami ilyen lett:
Az ovu teszt esetében se nagyon tudom, hogy ez már pozitívnak számít-e, a terhességi tesztet pedig tényleg csak miért ne alapon csináltam meg, aztán így kifogott rajtam. :)
Szó, mi szó, egyedüli tünetnek mondható dolog a petefészek körüli fájdogálás, ami még mindig meg van, de ugye ez nem csak baba esetén érezhető, ezen kívül semmi más, pedig ovuláció után nekem két hét mellfájdalom is szokott lenni, most meg még az sem, így abban is kételkedek, hogy egyáltalán volt-e már ovu. Anélkül pedig nem nagyon lehet baba. Hát, holnap kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!