Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Expect időn túl pozitív?

Expect időn túl pozitív?

Figyelt kérdés
Az van rajta, hogy 10 perc után már nem értékelhető, mert megjelentHET rajta egy halvány csík. Nekem 12 percnél megjelent egy közepes erősségű rózsaszín csík, majd eltnűnt, és két perc múlva visszajött egy halványabb formában, majd most egy óra múlva, hogy megszáradt, egész erősen ott van. Ez attól még negatív eredmény ugye?
2011. szept. 23. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj másikat reggeli első pisiből! Nem biztos hogy negatív. 2 perc nem olyan sok, hogy ekkorát tévedjen.. Próbálj másik fajtát reggel, de szerintem elég biztató..
2011. szept. 23. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az sem biztos, hogy negatív, de az sem hogy pozitív.

A 10 perc meg 10 perc, nem 15, nem 1 óra.

Ált. a tesztek 98%-nál 3-4 perc múlva kezd megjelenni-ha halványan is- a 2. vonal, HA terhes valaki. Nekem legutóbb már akkor elkezdett megjelenni, mikor rácseppentettem a pisit. Nem az idő a lényeg, a hcg koncentrációja!

Reggeli, első pisi a legbiztosabb!

2011. szept. 23. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pozitív de a biztonság kedvéért csinálj egyet holnap reggel. Esetleg nem tudnál képet fel tenni róla?
2011. szept. 23. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a 10 perc az 10 perc, és ezért gondolom, hogy negatív.Nekem inkább az a fura, hogy időn túl azért elég jól látszik.Sajnos nem tudok csak homályos képet készíteni.
2011. szept. 23. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha homályos az a lényeg hogy látszódjon rajta aminek látszani kell :))
2011. szept. 23. 20:14
 6/9 A kérdező kommentje:
2011. szept. 23. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Talán látszik valamennyire..Nem tudtam jobb képet csinálni, élőben jobban látszik.
2011. szept. 23. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ez látszik. Igaz halványan. Csinálj reggel tesztet, szerintem terhes vagy!

Nekem a lányommal mikor csináltam a tesztet időn túl volt nagyon halványan szinte csak szellemcsík volt rajta. És utána napról-napra erősödött! :)

2011. szept. 23. 22:52
 9/9 A kérdező kommentje:
A reggeli teszt is időn túl pozitív, majd megjött..
2011. szept. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!