Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil teszt szokott szellemcsi...

Xepil teszt szokott szellemcsikos lenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Teszteltem egy xepilt. lattszik ajta egy nagyon halvany masodik csik. linkelek kepet bar leht nem fogja vissza adni.mind1 nem is az a lenyeg hanem h szokott e ez szellem csikos lenni? vagy ha kijon vmi akk azt azert lehet vmire velni?!

[link]

2014. nov. 20. 12:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én eddig bíztam ebben a tesztben,de most engem is megtévesztett..

Szerintem ez csak szellemcsik,es nem várt napjan ennel mar erősebben mutatna a babat!

2014. nov. 20. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
en egy masik fajta xepilt vettem, amikor nem volt baba ho feher volt, amikor baba lett nemvart utan 8 nappal halvany masodik csikot mutatott, nekem is mas mondta hogy az mar pozitiv.Rendszertelen a mensim igy kesobb erett es lokodott ki a petesejt, meg remenykedhetsz.
2014. nov. 23. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!