Mikor szeretnetek es tervezitek a babat? Kort is irjatok legyszi
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 17:04
11/18 anonim válasza:
23 vagyok párom 32! Első hőmérőzős hónapunk, holnapra nem varom :)
13/18 anonim válasza:
egyszer sem terveztem...19 először,20,5 másodszor és 36 harmadszor...most sem tervezem,de várom...mert megy az időm.Egyiknél sem kérdeztük meg a nemét:-) fiú,lány,lány:-)
41 év
14/18 anonim válasza:
En nem akartam csak 30 felett..
20-30 kozott annyi mindent tortenik az emberrel ugy ereztem ezt meg kell elnem..nem csak a bulikra gondolok sot egyaltalan nem arra hanem a jovom megalapozasa...turelem es odafigyeles..neveles..elettapasztalat..
35 evesen szultem eloszor es most is igy csinalnam;)
15/18 anonim válasza:
26 éves vagyok, férjem másfél évvel fiatalabb. 7 hetes terhes vagyok éppen, mire megszületik a baba, 27 leszek. Majdnem egy évvel korábbra terveztük, tavaly decemberben volt az esküvőnk, januárban el is kezdtünk próbálkozni, azonnal terhes lettem, de februárban elment a baba sajnos, szeptemberben szültem volna. Októberben sikerült újra teherbe esni. Amíg nem voltam még együtt a férjemmel, illetve a kapcsolatunk elején, mikor még egyetemre jártam, annyit tudtam, hogy mindenképp 30 éves korom előtt akarok családot, úgy képzeltem, hogy legkésőbb 28 évesen szülöm az elsőt. Mikor már együtt voltunk és az esküvőt terveztük, úgy gondoltuk, hogy az esküvő után belevágunk, azaz 25 évesen, így is lett, de ember tervez... Mindegy, a 27-tel még beleférek az eredeti tervembe bőven :)
16/18 anonim válasza:
21 vagyok a párom 25 idén házasodtunk és ő nagyon rá van kattanva erre a baba témára. Én személy szerint várnék még 3-4 évet, de főleg a munkám miatt
17/18 anonim válasza:
Mi nyáron szeretnénk belevágni,most harmadjára :) Tavasszal szeretnék szülni mindenképp,ugyhogy juli max augusztus a tervezett teherbeesés :)
18/18 anonim válasza:
Most töltöttem a 24et, 2 éve vagyunk házasok, párom is 24, én már szeretnék, ő még annyira nem, de nem lenne gond, ha jönne. Csak sajnos január végén megszűnik a munkaviszonyom, és mindenképp el kell helyezkednem, nem szeretnék gyesre szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!