Mikor szeretnetek es tervezitek a babat? Kort is irjatok legyszi
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 17:04
1/18 anonim válasza:
Most lesz az esküvőm. Egyenlőre nem szeretnénk és nem tervezünk. Talán olyan 24-25 éves koromra érett leszek egy gyerekhez. Most le lehet szólni, hogy önző vagyok, de alig várok, hogy magamra figyeljek és ne kelljen magamon és a férjemen kívül mással foglalkozzak. Eddig elég sokszor voltam a családban családfő szerepben gyerekként és most szeretnék pár lazább évet is magamnak.
21/L
2/18 anonim válasza:
Mi egy hónapja vágtunk bele, én 25 párom 30.
3/18 anonim válasza:
23 vagyok, 1 eve probalkoztunk, most sikerult.
4/18 anonim válasza:
Na, most biztos én leszek a felelőtlen buta pi..a. 20 évesen szültem először TERVEZVE! most 24 leszek és vágyom már a tesóra, minél előbb
5/18 anonim válasza:
Kedves első, szerintem ez amúgy sem önzőség, a te esetedben meg pláne. :-) most használjátok ki, hiszen egy gyerek mellett elveszted a szabadidőd 90%át. Első voltam. :-)
6/18 A kérdező kommentje:
kedves 4 es .nem leszel lepontozva egyaltalan .En is 20 eves vagyok ferjnel vagyok es tervezzuk a babat jovoben szeretnenk hogy terhes maradjak ! :) :D A tobbieknek sok sikert kivanok !
2014. nov. 29. 17:22
7/18 anonim válasza:
4-es vagyok.
Ritka, hogy vki 'ilyen fiatalon' akarjon. Én akkor már másfél éve dolgoztam ugyanott, úgy éreztem szórakoztam eleget, és ma sem csinálnám másképp :-) Drukkolok!
8/18 A kérdező kommentje:
koszi , en is dolgozok es amiatt nem tudjuk hamarabb .
2014. nov. 29. 17:33
9/18 anonim válasza:
24 vagyok, férjem 27.
Már most is szeretnénk, de csak jövőre tervezzük, tavasz környékén elkezdünk próbálkozni :)
10/18 anonim válasza:
Agusztusra terveztük es össze is jött. :) 28 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!